nasıl yapıcaz peki
Printable View
nasıl yapıcaz peki
Servis iyidir yaw.Doğru.
bende bir sıkıntı yok hocam makinayla yapıldı zaten far ayarı makinasıyla duvar yazmışım uyku sersemiydim arıza ışığı da yakmadı mercekler hala çalışıyor ben sıkıntı yaşamadım aksine önümü görmeye başladım geceleri gözlerim iyi görmüyor çünkü diğer türlü çok zorlanıyordum.
servis ücret istemez heralde?
bircok lastikcidede oluyo cihaz orayada gidip bi gösterebilirsiniz ;) 10 liraya fln yapıolar ortalama ...
200 km olmus yol bilgisayarini sifirlayali 10.2 yakiyo. Bileydim m3 alirdim akü:D
Şehiriçi ortalamam 7.7 lt.Orta şekerli kullanım performansı kilit trafik.Bence hiçde fena değil.
Ben haftanın 5 günü ataşehir - sefaköy yapıyorum genelde gidişim ve dönüşüm trafiğe denk geliyor diğer 2 gün ise anadolu yakası git- gel ortalamam 5.1 litre.
Arabayı satılığa çıkardığımdan beri girdiğim her virajda arabaya daha çok bağlanıyorum :D Bu gidişle satmaktan vazgeçicem gibi.
bende sırf sehir içi kullanıyorum ortalamam 8 civarı falan..bende racechip var sonuna kadar açık ve kasmadan kullanıyorum 2. ve 3. vitesler hareketlendi keyif veriyor :)
Emre araç satılcak gibi değil.Piyasa çok kötü.1 hafta daha dursun araç kaldıracağım vazgeçicem.Rezillik
bir tane çizik olmayan , sıfır ayarındaki cam tavan ithal aracımı 39a weririm diorum.Haşat araçlar 40-41 arası diyorken , 1 kişi aramıyor tuaf.LPG'li ies olsa 10 kere satılmıştı
wallahi bak benzinli honda lar cayır cayır satılıyor