Ön taraf 2 cm basık olsaydı gerçekten süperiör olurdu :) böylede gayet iyi maşallahı var
Printable View
Ön taraf 2 cm basık olsaydı gerçekten süperiör olurdu :) böylede gayet iyi maşallahı var
M3 ten sonra tüy gibi gelecek olsa bile chipli bir megIII'te fena kaçmaz :D
[QUOTE=Xdream;1760894]bak ya :) gidicem şimdi dogrucam yayları hea..bekleyelim belki düşer 1 kaç gün sonra biraz daha :)
ne olm bu hergun dusucekmı bende bakıcam cooper ı dusurucem bı kac gun sonra yere deyermı beklıcem :D
kanka ne bilim ben hep coille gezdım ayarlıosun öle kalıyor bu yaylar için 1 cm daha oturur diyorlar ya ondan dıorum belkı bıraz daha şekle gelir diye..
sen insan değilsin kanka bizim otoparka girerken sürtmuosa olmamıştır.
miniyi orda deneriz.. ben sana olmuş veya olmamış derim... :)
Ön taraf şekle gelince arka gelmeyecek mi? :) Yine aynı fark oluşacak
h&r sanırım yay
h&r larda böyle, ön kw yay ile aynı yükseklikte, arkası daha alçak.
çokta bi alternatif yok açıkçası bizim araçlarımıza
xdream; konunu takip etmedim. 30 sayfa olmuşta.. acaba Chip yaptırdn mı?
yok hayır araba daha 100 km olmadı..
10.000 den sonra yaptırıcam açıkçası hemde iice bi tanıyııım daha arabayla sıkmadım bile... tam anlamıyla nasıl gittiğini bile bilmıorum,zaten bir daha 0 araba almıcam kıyamıosun sıkmaya..
m3'ü ilk aldıgımda galeriden yanlayarak çıkmıştım :)
hayırlı olsun.. peki şehir içi tüketimi nasıl?
Eibach kullanıyorum aracımda ön taraf ciddi düştü bende
Hayırlı olsun Xdream, değişiklikler de yakışmış.
Vites değişimi sıkıcı ama EDC şanzımanı henüz getirmiyorlar maalesef, oysa onunla çok daha akıcı olabilirdir bu araba.
deymez ya ne fark olabilir ki hr 3.5 eibach 3.0 zaten :)
http://img810.imageshack.us/img810/694/31082010085q.jpg
ızmir şehir içi bizim hb de ortalama 6.9 du coupede 7.1 di:)
HnR ın böle dusmesi normal degil ya benim gorduklerim lastik seviyesindeydi hep :S Nettekilerede baktım onlardada lastik seviyesin inmişti. Ön taraf fazla yuksek geldi gözume bence zamanla biraz daha oturur gibime gelio. Benim corsadada 1 cm kadar farketmişti 1 hafta içinde.