ben tek spoiler düşünüyorum cam üstü için, yaptırdığınız yerden fiyat alır mısınız bilgimiz olsun en azından :) uygun olursa bende yaptırabilirim..
Printable View
bıraz bakındm 17 tavsiye edilmiyo forumda. 18 daha uygun gıbı benım araç color edition ... ne üzerindekilerin ölçülerini biliyorum nede almam gerekenleri ne yapmalıyım ?
Bu fotolar güzel olmuş.Jantlar çok yakışmış cidden.
Ön tamponda ki gri yerler piano black olsa nasıl olur diye düşünüyodum hep , harika olmuş
bendekiler 18
arkalar 245/30/18 önler 225/35/18 ama sizin arkaları benım gıbı abartmanıza gerek yok insan işi bişilerlede güzel olabilir...ben o jantları kafaya taktım diye koydum... takıldığınız yerleri sorun çok zor bişi değil ama ilk önce bir jantcıya gıdın modelı begenın fıyatlarınıza bı bakın body kıt kısmı filan zaten en kolay yerleri... kolay gelsin.
@xdream
Gecen gun Fener'de gordum arabanı gercekten cok sık ve kaslı duruyo ozellıkle arkadan..Kazasız belasız
valla bi arkadaşım sayesinde konuştum adamla yerini falan bugun öğrenicem...
Herkese Selamlar,
Bende 2 hafta önce Megane 3 Coupe 1.5dCi Impressor (Günbatımı Kırmızısı) siparişi verdim. Yarın elimde olacak inşallah.
Hiç aklımda olmayan bir araçtı fakat hem dizel hem spor bir araba bakarken en akla yatanı megane coupe oldu:)
Aracı almadan önce megane3.fr adresini baya bir kurcaladım ve aşağıdaki renkte karar kıldım fakat Türkiye'ye daha önce hiç bu renk ithal edilmediğini ve 2 ayda elime geçeceğini söylediklerinde vazgeçtim. Ayrıca 1.000TL lik meganeomani hediye çekim de geçersiz kalacaktı.
http://i35.servimg.com/u/f35/12/35/19/38/dscn0010.jpg
Araca 1 sene stock binmeyi düşünüyorum. Ardından küçük küçük birşeyler yapmaya başlarız sıkıldıkça :) RS kiti de gelir mi acaba o zamana kadar :) Gerçi fotoğrafa dikkatli bakınca çamurlukları bizimkilerden daha geniş heralde arka tampon difüzörü falan uymaz bize.
Herkese keyifli forumlar
ooo bi gun batımı daha geldi yalnız kalmıştım buralarda :)
hoşgeldiniz.keyifli forumlar...
Hmmm olabilir bak hc aklima gelmedi o bi bakiim eve gidince aksam yazarim :). Su anda 1 parmak giriyo lastik iceride braz. 2 parmak sokmaya calisinca isaret parmagim lastigin dislerine takiliyo :D Bende 2 gun evvel 18x8 o.z ultraleggera aldim mayis basi gibi takarim heralde :D
Bu bbs'lerin ağırlığı ne kadar?
Arabayı yoruyrmu bu ölçüler?
oha azime bak... ben jant alsam 50 cm kar olsa takarım :D
emirhan sen su yayları bir resimleyip koyarmısın.. olmazsa bende benzinli yayı arıyım... yada ben benımkınede bakıyım sanayıye gıttıgımde belkı benımkıler benzınlı ıcındır hangısı daha agır bılmıyorum gerçi...
ben araba 18km de iken taktıgım için pek yorup yormadıgını anlıyamadım açıkçası fakat ben sıka sıka 6,5lt ustune yakmıyorum... yazılım filanda yok full stock hali ile..
benım ıcın super rakam zaten...çok çok yorsa yakıtına yansırdı dıye dusunuyorum.
ınsan gıbı gıdıp gelsem işe ewe emınım 6 litreye düşerim...
O mavi rengi bende çok düşündüm, iki ay beklemesi değilde canlısını görmeden resimlerden almak istemedim açıkçası.. Biri cesaret etsede bizde görsek aslında :)