YENİ MEGANE 3 ARKA DİFİZÖR GittiGidiyor.com'da #33712149
şimdi sunuda gördüm...200 lira yazmış
Printable View
YENİ MEGANE 3 ARKA DİFİZÖR GittiGidiyor.com'da #33712149
şimdi sunuda gördüm...200 lira yazmış
Arkadaşlar yeni EDC şanzumanlı megane 3 HB'ler , yerli mi yoksa ithal mi ?
herkese merhaba.. yılbaşından sonra megane coupe impr. 1.5 dci almayı düşünüyorum.. siz coupe kullanıcılarının yorumlarına çok ihtiyacım var.. sizce araba nasıl?? yol tutuş, performans, işçilik, malzeme kalitesi, yol tutuş, vb..
cvplarınız için teşekkürler..
Bende 2009 Eylülde arabayı almıştım. Şimdiye kadar sadece cam filmi yaptırdım. Yaylamak istiyorum aracı 3,5 cm. Ne dersiniz? Şu an ben Antakyadayım araç memleketim olan Manavgatta :) Tatillerde gidiyorum. :) Biniyorum. İnş Ocak gibi alacağım arabamı yanıma :)
Ayrıca Chiplemek için önerileriniz nedir özet halinde ? Şimdiden teşekkürler :)
1.6 megy3 olanınız varmı yada 1.4t ? bide bi arkadas ıthal bakın demısti 2.el hep yerli var cok fark varmıkı gosterge dısında ? 1.4 t ler tutulmıcak gıbı gelıyor bana ama performans var:D
arabalar hakkında kullanıcıdan kullanıcıya cok farklılık gösterir.mesela ben megane ı begendım ama babam elını surmuyor begenmedi.Genel anlamda bnm şahsi görüşüm standartında yol tutuşu zayıf gibiydi özellikle arkadan salınıma yatkındı..Performans bir çok dizelden daha ii hatta alttan doldurmada 2.000 3.700 dewırlerı arası zewkli..işçilik megane2 den bi tık daha iyi gibi ama iç dizayn olarak daha başarılı..Koltukları filan güzel çok rahatsız etmıyor,dizel sesi içeride çok rahatsızlık verici değil ama dışarıdan utanç verici ciddi anlamda sesli çalışıyor özellikle soğuk havalarda dahada hissedilir derecede zaten kaput altı yalıtımıda yok olsa belki faydalı olabilirdi.Bunun dışında ufak tefek jant yay kombinesi ile yol tutuş yeterli poz.gelebiliyor.Sonucta cok hardcore kullanılıcak bir araba değil ekonomi spec takılınıcak bir araba...Hem duruşu hem yakışı ile bence başarılı...
Bu kadar anlatmışken en kötü tarafı ses sistemi...O hiç olmamış işte...
Yay konunda H&R takabilirsin...O konuda kendi aramızda bir çözüme varamadık bazısında çok düşürüyor bazısında az düşürüyor,kinder süpriz yumurta yani :) neye göre oluyor hala anlamadık :) Ama konforunda bir sıkıntı çıkartmıyor.YazıLım içinde olan arkadaşlar yardımcı olucaklardır.Ben daha 10.000km dewirmediğim için yaptırmadım.Ama genel anlamda memnunlar..
Bence sis gibi ledler kötü durmuş
Bu arada, km ler ne civarda acaba? En yüksek benimki sanırım şu an :D 24.000 olmak üzere
Daha yüksek varsa merak ettim sorun yaşayan vs. varmı
Yukarıda yazdığınız her şey kişiden kişiye göre değişir.
Ama sadece şunu söyleyebilirim, dizelinin şu anda piyasada 1 tek alternatifi var, o da kia proceed.
Yani sıfır satılan araçlarda bu donanımda, tek kapı, bu tasarıma sahip, bu kadar ekonomik baska arac yok. Kia nın sanırım donanımı baya düşük.
benimki 21500de
bi kere volan degisti, bi kerede mazot devirdaim borusu.
aracinzda mazot kokusu geliorsa bi sekilde odur kesin
Aracı alırken paraya kıyamadım ama bodykit şart bu arabaya :)
Bu diskleri ne renge boyucaz ya turuncu araba füme jant :confused:
diskte değilde ismini unuttum şimdi orda zımbırtıların..Bir karar weremedim gitti:mad:
benımde aklımdan turuncu geçıyorda ya emırhanın ya dounun arabada brembo kapaklar war..onlardan takıp yapmak lazım fakat arabanın rengınde olmazsa goruntuyu bozarız..turuncu bremboda ne kdr makul olur oda suphelı temızken bı ara resımlıyımde ortaklaşa karar verelim :)
Benim arabada sadece yazılım bide yay var, önümüzdeki günlerde belki cam filmi yaparım en açık ton o da gözümü güneş çok rahatsız ettiği için.
Brembo kapak falan detaylarla ugrasmıyorum tarzım degil :D
:) benımde tarzım değilde jantları koyu renge boyattık ya kendını gostermıyor bu seferde böle işlere başvuruyoruz :) bide can sıkıntısı kaşınıyor kış vakti napıcan kaliper maliper devam... :)
arkadaşlar cvplarınız için çok teşekkür ederim.. artık yılbaşından sonra gelen zamlara göre karar vereceğim.. inş çok fazla zam yapmazlar..