ortalık şenlenmiş heycanlandım mutlaka gelmeliyim inşallah gelicem:) bana anadolu uyar:) gelmeden önce baya masraf yaptırıcaksınız bana:) kendimi tutmm lazım yazılım şart ama bakalım :)
hadi beyler herkes buluşmaya :D
Printable View
beyler izmir için spacer link i biraz tuzlu ama bu kadar fazla olabileceğini düşünmüodum:
-HR Subaru 5x114,3 30mm Spacer DD-Tune - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 63753623
bide 2 link daha
5 x 114.3 HR 15 mm spacer honda, subaru, mitsubishi, nissan - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 80241122
İMALATCIDAN SPACER 0,5 CM DEN 10 CM E KADAR YAPILIR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 32600239
büyük Emre yi de bekliyoruz biraz m3 sesi dinleriz :) belki özendirir EDC megane aldırırız :D
mekan olarak teklifim ümraniye ikea diyebilirim (sadece teklif) daha önce eski m3c ler orda buluşmuştu diye hatırlıyorum.
bu arada beyler makina, lastik parlatıcı fln getirinde güzel kareler çekelim ;)
Bence 2.ilan çokta fazla değil biraz daha pazarlık yapılır elbet tanesi 100 lira gibi düşünün dışardada yaptırsanız daha aşşağı yapmazlar en azından h&r marka bence daha güvenli olur marka spacer kullanmak..yinede karar sizin tabii..
Ikea mantıklı aslında 2.köprüyede yakın bence uygun:icon_tup:
beyler 2 hafta sonra megane 3 RS spoiler geçicek elime şimdiden satılığa koydum. Coupelerin orjinalindeki spoiler değil bu direk RS in spoiler ı ilgilenen olursa forumdan arkadaşa güzellik yapılır :) :)
link: SİTEDE TEK MEGANE III 3 RS SPOILER, RÜZGARLIK COUPE İÇİN - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 80842508
spoilerın tek farkı yukardaki çıkıntılarmı? :)
tampon şart tampon @by_alex yan tarafa ek falan yapıcaktı en son dizel RS yapıyodu da nooldu o :D
mesajları yeni gördüm
bende geliyorum benide yazın hopppp
yüzeysel olarak bakarsak öyle gibi. Biraz daha uzun ve oval. Açıkcası performansa da katkı sağladığını düşünüyorum fakat hissedilir şekilde değil frenlemede veya downforce da etkisi var gibi. Boşuna yapılmış bişey değildir illaki. Biraz fazla sallıyo da olabilirim :D:D ama görüntüsü hoşuma gidiyo ki bi çok kişininde dikkatini çekip soruyolar yani.
görüntü güzel ya zaten downforce falan bizlik değil 1000 beygir makine yok bizde :D
olm bi hafta yokum ondada bulusunuonuz ya :( :)