Ben begendim araci ama bence jant istio, siyah citalar piano black mi yapildi?
valla piano black olarak söylemedim parlak siyah olsun dedim. Jantlarda da aynı boyadan var. Boya işlemleri Bursada yapıldı
Burdan da yazayım spacer almam lazım özellikle arkalara nerde düzgününü bulabilirim İstanbulda özellikle maslakta?
masaallah kardeşim burdanda yazalımarabayı yere basmak şarttt=))) plakaya dikkat edince çok tanıdık geldi kesin gördüm ben seni bu arada=)))
maşallah çok güzel aracınız![]()
Tekrar teşekkür ediyorum hepinize. Bu arada aracım yeni değil alalı 7-8 ay oldu resimleri koymak bugüne nasip olduarabayı dün tesisata bıraktım müzik sistemi yapılacak resimlere bakarak özlem gideriyorum
valla doğrudur kardeşim özellikle bu aralar görmüş olabilirsin hafta sonu falan baya sağda solda koşturdumda ben seni kesin görmedim görsem arka tamponuna yapışır incelerdim tabi ciğeri yetti yere kadar
arabayı basma konusa gelince coil siz basmak pek mantıklı gelmiyor (soğuk press) güzel duyumlar almadım. Sertlik hiç umrumda değil ama performans kaybı olsun istemiyorum. Yolarım virajlı sert girmeyide seviyorum. Pressletip başıma iş almym bidesoğuk press yapanınız varsa yorumlarınızı bekliyorum performansta kayıp oldumu?
Valla benim aracımdada emrenin aracıda coile rağmen düşmediği için presli ama bi sıkıntısını görmedik hala çok şükür..lastiğiniz iyi bi marka ve orantılı ölçülerde olursa sıkıntı yaşamazsınız bence ama presten sonra ciddi derecede sertleşiyo ona hazırlıklı olun=)))
Buluştuğumuzda incelersin![]()
işte dediğim gibi press düşünüyorum şimdilik. Arabayı uzun süre kullanmycağim için coil ölü yatırım gibi geliyo ama bilmiyorum.
valla ben çok beğendım aracı maşallah kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)