Tabi kanka sağ şerit usul usul takılırız hem biliyosun ben gazlamayı seven biri değilim :D :D Dur kanka önce şu işleri halledelim zamanı gelince beraber kararlaştırırızda sen beni hep zarara sokarsın :D :D
Printable View
Hayırlı olsun emre yeni araban :) bomba birşey bekliyoruz artık :)
GY coupe harika duruyor , sanki lip'e bişiler yapılmalı gibi renk tonu değişik duruyor ...
TSİ tokatlayan coupe oydu sanırım :=) Sırrı nedir aynı çiğere sahibiz biz yürüyemiyoruz:)
Ben sadece içinden geçenleri dışa vurdurtuyorum kanka:D:D
Öncelikle çok teşekkürelr:)
ya lip'i bizde düşünüyoruz ama kırılcak körü körünede para vermek işime gelmiyor açıkcası:D:D valla bizimki doğuştan ciğerli heralde :D bide sonradan dumanlıı=)
Servisteki lip'ten bahsetmemiştim o yakışmıyor zaten ama güzel duracak bişiler düşünülebilir sanırım ... Duman yok bizde safe olmak yetmiyor tsi 'lar için :)
Senden dyno bekliyorum .... Emre aylar boyunca dyno yapamadı 1 türlü.Sende o ışık var diye düşünüyorum :)
Doğru senin kafa benimki gibi rahat değil kanka :D :D Ben ön ekin yarısı kırılınca o an sinirden tekmeliye tekmeliye komple eki kırdım koydum yol kenarına devam ettim :D Eklerim hepside farklı günlerde avcılarda kırıldı orda var bir uğursuzluk. :)
Eheheh şimdi çıkacak güçten sonra herkes şaşıracaktt hiç gerek yok dedim :D
İnş. hazirdandan sonra 1.6 dci'ye terfi edenlerimiz olurda , onu 170-180 hplere nasıl çıkartırızı tartışırız : )
Valla bende düşünmüyorum pek:D sonuçta yürüdüğüm arabalar önemli :D belki turbo büyütrsem o zaman bi dyno yaparım..:D
gerek yok yaaa=))) böyle rahat kırılmıyo çünkü çok çok çizilir boyarız gider:D öbürtürlü hiçbiyere giremicez bu gidişle=)
ilginçsiniz yaw dynodan neden korkuyorsunuz anlamadım :D
bence bu konu kitlensin hepimiz astra coupe alalım 2012 Astra GTC konusunda bulusalım en bastan ordan konusalım herseyi :)
buğra alet yanıyor kardeşim kocaman maşallah :Demre bmw ye 19" ch koy bide bas off sonra yemişim gitmesini yazılarıda sökeriz 335i şekli yaparız, diğer emre abininki gibi kimsede bulaşmaz yolda :D