tamam ben onu bir araştırayım teşekkürler
Printable View
Hadi yaaa hala beklemedeyiz o zaman:)
emre by her yerdeki dynoyada çıkamaz hangisine götürceksin :)
benimde bu hafta finaller bitiyo haftaya çıkma planlarım var.. o benimde kafamda soru işareti neresi iyidir??
sanırım vw tech sizin için en ideal olanı düz girişi dynonun yanlış hatırlamıyorsam
Arabayı Eyüp Duygun a vericem eti onun kemiği benim misali artık nereye götürür bilemem :)
O zaman oraya giderim bi bakarım sıkıntı olmazsa orda yaptırırım
tamamdir ben büyük ihtimal haftaya çıkarım o zaman yazarım sana haftaiçi müsait olduğumuz bigünde gideriz bakarız=)
aynn bu hafta finallerim bitiyor haftaya haberleşiriz
arkadaşlar cuma beyaz coupemi aldım.2 gün istanbulda kullanıp, izmire oradan muğlaya geldim..ilk izlenimlerim gayet olumlu..edc çok başarılı olmuş 1 den 2 ye geçiş dışında vites geçişleri hissedilmiyor.sehirler arası sehiriçi +sdışı 900 km kadar yol yaptım.yok tutuşu ve frenleri de gayet olumlu...iyi bi tercih yapmış olmak gayet mutlu etti beni, aracın dikkat cekiciliğde cabası :) sanırım bu fiyata alınabilecek en ii tercihi yapmışız :))
hayırlı olsun aracınız.anladığım kadarıyla tek sıkıntı 1-2 arasında? nasıl bir durum war
Aracınız hayırlı uğurlu olsun edcyi çok merak ediyorum benim alma imkanım vardı ama yeni bi sistem olduğpu için tırsmıştım açıkçası (:
1 den 2 ye geçerken vites genelde hissediyorsun benim aracımda edc aslında bu hızınada bağlı yani yavaş kalkarken oluyor bu genelde oda ilk viteste azcık hantallık var o yüzden sanırım..
ama hızlı kalkıcam abanıcam dersen vitese tıkır tıkır atarsın vitesi bişey hissedilmiyor:)