Esli dostlumu teke tekmi ona bi karar werelim ilk once.havalar super aslinda erkenden bulusup mangalmi yapsak ???
Printable View
Esli dostlumu teke tekmi ona bi karar werelim ilk once.havalar super aslinda erkenden bulusup mangalmi yapsak ???
Bana uyar her cuma cumartesi pazar
3 gündür kullanmıyordum type-rıma kavusunca dün kullandım fransız geyşamı bi garip geldi :hehe:
tek stock benimki mi kaldı yahu gelmem valla :D
bakın ben şöyle bişey yapıyım benım yazılımımı can dıye arkadas barbarosa yaptırdı..en kısa zamanda dynoya cıkıcam ve degerlere bakıcam..bana soruldugunda ben hard bı yazılım ıstedım dumanı göze alarak ve buna ragmen beklentımın altında oldu..he fark yokmu var ama..ama işte mesela 2.000 devırı gectıkten sonra hareketlenıyor araba..egerkı alt devırde yakalanırsam trafıktekı bırcok araba gecıo ve vıtes kucultmessem fark baya acılıo ve yakalamam cok cok zor durumda..ve benım tahmınlerım dyno cıktısı max 130 beygırmıs gıbı gelıyor..bu arada aracımda 38 cm lık bass ve 18 jant var bunun etkısı nekadar olur onuda sız dusunun
Jem dynoyu filan birak bnm arabamda agir deneriz gorursun kardesim,bnm yazilim dumansiz bide bendede 18 ler war en iyi kiyaslaman benimkiyle olur.
Ben herkesle denerim sıkıntı yok,
Beni geçene yalnız kola ısmarlatırım ahahah
ayneen ya ılk fırsatta denerız bakarızz eger bı sıkıntı warsa ozmn yapılıcak seylere bakarım bnde
Daha taZe 2 saat once 190 gordumde ben bulusmaya gelmeden orjinleremi takiyim bol saplamali bi bulusma olucak gibi :))
Hafta sonuna basinc acmam lazm :) ewet napioruz kimler gelir nasi yapalim fikir oneri?
hafta sonuysa benı kafaya yazabılırsınız (:
Sanirim pazar yapariz is yok okul yok,cumartesi calisanlar icin sknti olabilir.
havanında guzel olması şartıyla tabi dmi (:
ctesi olursa kesin gelirim, pazarıda hafta içinde söylerim gelip gelemeyeceğimi.. ptesi ticaret vizem olabilir bi öğreneyim
gelirim abi ya sanki çalışıcam niye tribe girdiysem bi anda :D
Hawa guzel olsada cıksak bı turlasak mıllet megane görsee pardon mıllet yapılı meganeler görseeee (:
benimde ev okul 75 falan acıbadem-kurtköy yapıyorum hergün 6 ayda 13000 oldu :)
Pazar gunu banada uyar be ya :D
Hafta-sonu gün farketmez yazın benide listeye usta :)
Mangal yapalım mangal :D
Polonezkoy yapalim dicemde bnm araba oraya girermi ki :) bakalim kac araba olucaz konuyu gorenler olucaktir daha.yer fikir soleyn karar werelim :)
cipisli megane dizelci gençler ankaraya arabanızla hiç yolunuz düşmez mi?
Bana göre yer ayarlamayın kanka gerekirse kırarız canınız sağolsun ;)
benim araçla ne olur acaba bu meg3 coupe ler? Merak ettim
civic 1.8 140 hp r18a filtre kat iptali fln var 145hp olsun
dou sen bi tahmin yapsana sen 1.6 sedan kullanıyordun...
Jem resim bekliyoruz yeni renk guzel olmus diolar :)
Sen nerden ögrendın ya daha bıkac saat oldu (:
Sen resim koyda alem megane coupe rs diesel efition gorsun :)