maşalla coupe lere
Coupelere maşallah, aracı sattım kopamadım hala şu konudan![]()
Cumartesi veya Pazar Sapanca Mangal mı yapsak![]()
Resim bekliyoruz![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Eveet benim meganede emree nin sayesinde yaylanacak. İnşallah istediğim basıklığa kavuşurum. Gerçi stock haline göre biraz düşse bana yeterde.![]()
Can benim düş benim ellere nesi?
spacer kullanan varmı aramızda? orjinal jantlara takıcam. Balance problemlemi yaşarmıyım? orjinal lastikler takılı şuan 205. En az 10mm spacer taksam 225 kalınlıktaki lastik performansına yakın bişeyler verirmi virajda?
Yol tutuş artırmak için spacer yeterlimidir şüpheli
Golf MKVII 1.6 Tdi
arkadaslar benim arac yazilimli hatirlarsiniz,
6 ayda bir bakim yaptiriym diorum.
6 ayda oldu servis bakimi yapilali, speedy e soksam sizce nasildir?
yag, yag filtresi ve de hava filtresi degistircekler 160 lira.
parca ayni parcayi kullaniorum dedi ama renault logolu diil, sorun olur mu garanti de?
bi de yag ne kullanmali?
Aynı parça ama renault logolu değil demekahh
Kardeşim yetkili servis iyidir...Garanti kapsamındamı aracın
Golf MKVII 1.6 Tdi
servise öpülecek bir şey yok ki
al yağını castrol den git servise
filtreyide servisten alıp taksınlar bide işçilik ücreti ödersin o kadar
1 saatlik işçilik yeterli olacaktır.
garantideki aracı başka servise götürüp boşu boşuna garantiyi bozma
ha 150 tl yerine 250 tl ve ne olucak garanti dışı kalmasından daha mı iyi ?
Garantili arabada düzenli olarak servise gitmezsen ilerde Allah korusun turbona falan birşey olursa cebinden almak zorunda kalabilirsin.
Yazılımlı araba garanti de varsa mutlaka servise gitmeli bence.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yetkili servise kin beslemeye gerek yok , kim ne derse desin , en azından kendi gittiğim servisler için konuşuyorum , yetkili servis bunun eğitimini alıyor..Araçlar piyasaya sürülmeden aylar önce toplu eğitime gidiyorlar , her türlü soruna karşı ne yapılması gerektiğiyle ilgili....
Çok ufak birşeyde bile örneğin , özel serviste Megane 2 aracımın kapı içini sökene kadar ter döktüm ne zaman parçalayacak biryerini diye kardeşim bırak kalsın dedim yetkili servise gittim tıkır tıkır halettiler.
Golf MKVII 1.6 Tdi
sonunda makyajlı kasa megane 3 coupe yi gördüm 1,6 dci 130 hp mavi renk olan normal değil gt line olarak gecıyo ikinci el piyasası haziran 15 te fena karışacak suan bile cam tavan deri döşeme navigasyonlu olarak sıfırını 55e kadar düşmüşler
Bayii'yemi gelmiş ? Dışarda tester larımı gördünüz ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)