Megane Coupe ve ST'nin fiyatları resmi sitede açıklandı..
Buna göre 1.6 DCi 130 HP Coupe baz fiyatı: 62.150 TL
Zenon Paketi : Zenon far, Far yıkama sistemi 1.500 TL
Cam Tavan 1.800 TL
Navigasyon ve Arkamys Radyo 1.500 TL
Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi 3.000 TL
Yani Full + Full Meg Coupe 68.450 TL ye satılacak..
Arkadaşlar ortalama bi yazılım yaptırmayı düşünüyorum dumansız 130-140 hp mümkünmüdür kim yapar kim yapamaz bi sizlere danışmak istedim
dumansız 130-140 zor..
kara tren gibi olmuyor.. güzel bir duman çıkıyor..
maalesef m3 cinsinden ölçü veremiyorum..
ankarada yaptıracağın iki yer var; biri Ecu Fast ankara bayii gurcell, diğeri PS Chiptuning ankara bayii erh_ erhan..
Çok pahalı geldi çok...Rönoya o para verilmez... 70 bin tl ne demek yaw....
Bencede cok pahali millet onun yerine dizel golf + iki yillik mazot alir. Teknoloji paketi 3 binse deri koltuk 5 bin olabilir o parayada gider timsah derisi kaplatirim![]()
Yahu esasında düşününce 60dan aşağı c segmenti dizel kalmadı ... Fiyat çok anormal değil ama , 50-55 arası olsaydı alırım belki diyordum..Deymez o kadar para
açıkcası ledleri hoşuma gitti benim
ledli fardan taktırın arkadaşlar![]()
insaflı olsa fiyatı ben de düşünecektim 1.6dci almayı..50-60 arası olsa tamamdı da 60-70 lira da çok para yahu..
Bu kadar elektronik yenilik fransız arabası için fazla, aylarca serviste süründürür
Şaka bir yana, son günlerde gittikçe otomatik araç ihtiyacı duyuyorum, satıp polo gti alasım var![]()
Douuu al polo gti durdugun hatayag bidonuda tasiriz oda dert dill al ama keyifli be sirin araba tavsiye ederim ama megane daki yakiti mumla ararsin tek sorun o
![]()
photoshop kullanmayı bilen varmı arkadaslar?bu bmwlerin orumcek jantı bizim arabaya nasıl durur acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)