rölantide çok fazla titreme+ vuruntu gibi ses var ya, gaza dokunduğum an seste titremede gidiyo.. volan dimi beyler? :) 6400e geldi bu arada km :(
Printable View
rölantide çok fazla titreme+ vuruntu gibi ses var ya, gaza dokunduğum an seste titremede gidiyo.. volan dimi beyler? :) 6400e geldi bu arada km :(
Titreme kasada hissedilir boyutta rezonans yapıyorsa evet volan
Ben değiştirmiştim sorunum kalmadı, gerçi soğuk havalarda yine titreşimli çalışıyor ama o normal
günaydın arkadaşlar..
dik yokuşta arabayı çalıştırırken sizin de freniniz şişip aracı kaçırıyo mu? yokuşta el frensiz çalıştıramıyorum arabayı.
navigasyonsuz bir megane a navigasyonunu alsak orj.bunu araca uygulaması zormudur uygulanırmı neler gerekir...bu ekranda radyo kanalları filan gözükuyor mu?ne deildir değermi değmez mi..bilgili arkadaşlar biraz bilgi verirse benım arabayı ekranlıya cewırebilirim eger cok ugrastırmıcaksa we kesme biçme işi olmıcaksa :confused:
Niye navigasyonluya ceviriyorsunuz ki? TV özelliği yok bence değmez.
Baya uğraştırır diye düşünüyorum sadece konsolun üstü değil vitesin ordaki bakalitlerinde komple değişmesi lazım bardaklık yerinde kumanda oluyor çünkü
Ben bu arabayı değiştirirsem yine bunun yenisini-makyajlısını alırım bunun yerine, o kadar memnunum fakat navi yine almazdım tv ozelliği olmadığı için
bovvv dogruu ya ben onu unuttum hıc gerek yok böle seylere
iphone gps aynen dewam :)
ben aracı almadan önce navigasyonluyu inceledim de, usb girişi yok, kartdan mp3 okumuyo, dvd oynatmıyo, ayrıca ekranı da küçük. o yüzden sipariş etmemiştim.
bi de 4 mesaj yukarıya baksanıza, bi bende mi var bı özellik? :)
makyajda ne fark oldu?
arkadaslar öncelikle selamlar yeni üyeyim..2010 model megane 3 üm war 4 kapı simdilik bbs 18 jant,idareten yani beni tatmin eden bi müzik sistemim war:DDsimdi ise bu ön tampon we arka tampon eklerini takamk istiyorum serwis çok pahalı izmirde bunları bulabileceğim bi yer war mı??elif tuning war ama görmeden almak istemiyorum..simdiden tesekkürler.
Elif tuning in ki tam oturmuyor malesef ki..(ön taraf),yanlar oturuyor..
En arka parça zaten dışarıda yok,en azından ben bulamadım yani mecburen servisten alıcaksın,benim gibi bulamazsan...Bende ön tampon eki arıyorum.Kırıldı *****...
bende bahara arka tampon eki düşünüyorum. tuningçilerden sadece marşpiyel almakta fayda var (ki onu da da dalga dalga yapıyorlar hoşuma gitmiyor benim)
ilk nazarımız da çıktı dün gece. sol uzun xenon iptal oldu :)
....................
Renault Megane 3 Coupe 2008 sonrası 3 kapı Bagaj GittiGidiyor.com'da #33424704
bu ürünü dün aldım ne kdr sıklıkta bagajını kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben kullandığım zaman spor cantasıydı,aracın temizlik malzemeleriydi ıvırdı zıvırdı bagaj temız kalsın istediğim için almıştım..çok sıkılarak aldım ya olmazsa diye ama çok ilginç bir şekilde kendim kesip koysam bu kadar muntazam olabilirdi.Şimdi ufak tefek eşyalar sağa sola kaymıcak hem kirlensede temizlemesi kolay olucak bagajını sıklıkla kullananlara tavsiye edilir...
bu arada assurdo:dün bnm araçta yokuştaki olayı denedim,bende öyle bir sıkıntı yok,bilgine..