Jantmax in sahibi cem abi satiyordu 2010 dynamique aracini satiyordu onla bir irtibata gecin isterseniz hala duruyorsa araci..
Printable View
edit.................................
Beyler 2009 meggy 3 için usb nasıl kullanabilirim ?
Oguzhan usb degilde Dou sanırım bu konser tesisatını yapmadan önce vitesin oradaki iki cıkışdan bir taneye dusurup İphone'da kullanıyordu ama kablosu nasıldır degildir bilemiyorum görürse yazar zaten.
Bir megane buluşması yapsanız da bizde misafir olarak katılsak :p :D
Merhaba arkadaşlar bende dizel megane coupe almaya karar verdim... 2011 model otomatik vites dynamique paket sunroof ve navigasyon yok 39.000 km de bi araç fiyat ise 45.000 tl sadece 1 parça boya var değişen yok sizce bu araç uygunmudur... alayım mı ?
Bizimde elimizde kalan son megane'ımız satılık beyaz olan ilgilenen arkadaşlar olursa pm atabilirler :)
http://s10.postimage.org/3n3kx81vd/DSCF6455.jpg
Bu gece buğranın 130 luk coupe yi 105 lik yazılımlı megane ile deneme fırsatımız oldu sağolsun arkadaşlar bizi kırmayıp geldiler.
Bizim aracın sadece son susturucusunu söktük geri kalan herşey orjinal :)
Gelen arkadaşta (105 ) dumanlı yazılım + son susturucu iptali vardı dynoda 140 hp vermiş.
2 de 50 ve 3 te 70 civarı bastık, bastığımız anda 1 boy civarı bir şey 130 luk önde oluyor daha sonra üstlerde yavaş yavaş ayıracaz gibi duruyor ancak yol kalabalıktı uzunda göremedik.
Arkadaş sağolsun kırmadı bizi geldi, kafamızdaki soru işaretini görmüş olduk :D
Yazılımlı meganla yürürüz diye tahmin ediyoduk hep aklımdaydı :D
Denediğimiz çok iyi oldu araç beni şuanlık tatmin etti açıkcası:D:D bide daha bunun yazılımı var..
Oda inşallah yakında çıkarsa çok keyifli bir araba olucak gibi duruyor..
Masallah eby yollardaydi simdi roll kovaliyo :D masallah acikcasi pek sasirmadim bekledigim bi sonucdu benim oranlarin degismeside ise yaramis :)
Sağolasın kankam EBY'nin daha uzuuuuun bi yolu var:D:D
Aynen kankalar beklediğimiz gibi bir sonuç oldu şimdi oturup yazılımı bekleyelim :D
Oturup dill ben gidim alim gelim boyle beklenmez izdirap oluyo :D altinda potansiyel guc mincikliyamiyoruz :( eyuuuuuup oku bunlari :D
o sıkıntı işte:D inşallah vag grubu gibi olmaz...yoksa yandık:D