Bursa'da üretilmiyormu ZE'ler ? 600 tane devlet sipariş vermiş şimdiden..Gelecek görüyorum , biraz zaman istiyor hepsi bu....
Demem şuki , golf R , polo gti , cupra vs satıyor ama renaultta bu kategori araçlar çok gitmiyor...
Printable View
Yok canım kim demiş dou hiç viraj kasmayı sevmez :D :D
Önden çeker bir yere kadar arkadan itişliye göre daha iyi.
Çünkü pist ufak yüksek hıza çıkılamıyor.Güçlü arkadan itişli araçlar için sorun bu.sürekli viraj çıkışı kontra vermek zorunda kalıyorlar.Düşük hızlarda olduğu için arkadan itişli olan araçların viraj çıkışlarında gaza tam basamamaları olayı mevcut powerslide benzeri oluşuma sebep olmamak için..Tam basarsa ya elektronik sistemler devreye girer ve araç otomatik gaz keser yada sağlam yanlamak gerek.Yanlarkende tekrar aracı düze oturtmak için azda olsa gaz kesmek gerek. Eğer direksiyonu kaçırırsa sonu kötü olabilir çünkü yanlarda çok alan yok.Zaten pistte yanlamaya el verişli genişlik yok.Ayrıca pilotaj çok önemli adam belki eğlenmeye güzel gün geçirmeye gelmiştir öyle bir pistede çıkalım demiştir.
Peki bir sorumda esp ile ilgili bizim arabada esp sadece önden kaymalarımı topluyor? yada esp araba nerden çekerse ordanmı topluyor? :) bizim arabalar da ben hiç ön kaymaya başlamadan arkayı topladığını hissetmedim.
Esp dört tekeride toplar :)
ESP her yanı toplar yeterki kafasına essin
Benim takozlar , pardon lastikler 53.000 km de olduğundan çoğu yerde ortak çalışma yapıyoruz ESP ile :hehe:
Bıraksa kendim çalışayım zevkli zevkli izin vermiyo ya.şak illa araya girecek
Yalnız fizik kurallarını aşmaya kalkarsanız esp bi yerden sonra "ben karışmam arkadaş sieee" diyor, ikeanın o meşhur virajında spin attıktan sonra anlamam güzel oldu bunu ahahahah
Hala 4-5 mm diş var lastikte ziyan sevmem ben :D
Omuzlar sıfır ama çaktırma viraja girmekten AHAHHAHAHA
Şaka bir yana, bu yaz değişirim büyük ihtimalle :)
dou değişme kanka 4-5 mm le ben neler yaparım :D yanlayalım şu megane la yaaaa :D
Mürekkep balığı saldırısına uğramak istemiyorum :D
Ben f1 asymmetric kullanmıştım baya memnundum gerçi lastik işi senin işinde ben kullanıcı yorumu yapmış olayım :D
Kardeşim valla ben kullanıyorum P Zero nun son çıkan lastiğini hatta bu ara reklamlarda çıkıyor gayet memnunum kullandın mı bilmiyorum ama :)
Ayrıca Bridgestone almak isteyip Pirelli'ye takoz demeni anlayamadım galiba sert yapılı olduğu için söylüyorsun :) Tercih meselesi tabi :) ama P zero yu kullanmanı tavsiye ederim :)