Ford Focus ST, Renault Megane RS Opel Astra GTC karşılaştırması. Ford Focus ST Hot Hatchback Showdown - CHRIS HARRIS ON CARS - YouTube Aralarında en yaşlı Megane RS olmasına rağmen adamda ki yüz ifadesini izlemeniz lazım :)
Printable View
Ford Focus ST, Renault Megane RS Opel Astra GTC karşılaştırması. Ford Focus ST Hot Hatchback Showdown - CHRIS HARRIS ON CARS - YouTube Aralarında en yaşlı Megane RS olmasına rağmen adamda ki yüz ifadesini izlemeniz lazım :)
normalde aracı max hız konusunda denemem birkaç kere denedim yazılımdan önce ve sonra fakat yazlımdan sonra biraz artar die düşündüm bi artma olmadı. en fazla kaç gördünüz beyler ben 205 de kaldım benim yakıtta veya araçtamı bi dandiklik var:)
Yanlıs hatırlamıyorsam , bide kımın arabasıydı onuda hatırlamıyorum 210 küsülerde bi hız yakalamıstık.
Otobandan fsm ye çıkarken 219 km hızı gördüm stock araç
top speed rekoru bende :)
fotom yok ne yazikki ama tek basimaydim aracla
Performans isteyen arkadaşlara Shell GTL dizel i öneriyorum. :) uzun yola çıkarken de son sürat denemeleri yapılamaycaksa Fuel Save.
GTL yi alırkende farkı görmek için lütfen depo boşken alın, karıştırıp koymayın.
megane 3'te turbo değiştiren var mı hiç?
standart yazılımlı araçta çok az bi duman atma normalmi?dip gazda
Tce stock motorla son hız 225 km/h
1.5dci ların yakıt tüketimi ne durumda acaba edc olan varsa özellikle :)
Rüzgar epey etkiliyor top speed'i. kimi yerde 210a sıkılmadan çıkarken kimi yerde 205de ibrenin donduğu oldu
sorma geçen erol söyledi senin araba duman atıyo diye :D rs tampon falan gelmiş bu hafta başlıyoruz kısmetse
hocam ne yaptın ben hiç göremedim benim araçtamı bi sıkıntı var:) bak kıllandım şimdi :) hep aynı yerden opet ten alıyorum biraz gtl e geçelim bakalım ne olacak.
senin fotoyu görmüştüm dimsportta göstermişlerdi :) gerçi seninki tce kıyas almalımıyım bilmiyorum ama benim araçta 188 den sonra tek tek artıo hız ve en son 205 gördüm bakım bi gtl hiç kullanmadım hep opet.
Bizim araçların vites topuzundan memnun olan varmıdır bilmiyorum ama bu tokmak gibi kocaman topuzdan sıkılıp Renault Sport vites topuzu taktım..Hem ele oturması hem görüntüsü çok daha güzel..Coupe cilere tavsiye ederim.
http://imageshack.us/a/img543/4803/vites.jpg