Erol sana BY yi alalım kanka :D
Renault Megane 1.5 DCi Color Edition 2011 Model 50.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 106483399
Printable View
Erol sana BY yi alalım kanka :D
Renault Megane 1.5 DCi Color Edition 2011 Model 50.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 106483399
Emre hayırlı olsun aslanın :D
Koni coilover cookk havalıııı :D
knka by sendeyken güzeldi baksana koni coilover takmışlar :D kw v2 memnn etmedi heralde
Kanka arabada coilover olduğunu fuara çıkartırken öğrenmişti alan arkadaş :D Şaka yapıyorum zaten kanka ama bendeki gibi olsaydı fiyatıda uygun olsaydı direk al derdim :icon_tup:
O zaman hayırlı olsun sattığınızda valla benden hızlısınız :D
Erol BY'yi geride birakabilecekmi bakalim:D kanka alda ugrasalim bizim arabaya ugrasmaya gerek yok araba cigerli:):)
yarın belli olucak inş. bi alayımda masraf tablosu hazırladım BY ye yaklaşıcaz :Dzaten by de değilmiş artık DZ tek rakibim :D
Gecilmicek araba yok hallederiz:D
Kanka sende gec eroluda satsin arabayi:D
Bizim arabalarin 20 bin bakiminin ucretini bilen varmi
Açıkçası ben arabayı kullanmak için aldım, km den ziyade aracın nasıl kullanıldığı ve bakıldığı çok önemli.
3 yaşına girecek bir dizel araba için 69.000 km çok değil benim görüşüm. :)
Teşekkürler
Beyler araba arıyorum bi yardım eli uzatıverin :) şöyle 2010-2012 arası modeline göre kmsi fazla olabilir. BMW varsın 100bin olsun mesela. İlk tercihim kırmızı renk rocco. TypeR olabilir. Bildiğiniz eli yüzü düzgün araba varsa tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Sağolun varolun :D
düzeltme: en fazla 65bin tl ye kadar...
eby cok atarlııııı :D