Elektronik şeyler işte denk geliyor bazen.
Buğra taktı kafayı sana. 130 energy nin gücünü göstericek![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
benim arabanın ilk roll denemesi oldu valla nice geçmelere nasip olsuntamponum +5hp zaten
![]()
sizin yolunuzdan ilerlicem ben de arkadaşlar.. sanırım arabayı aldıktan sonra ilk yapmam gereken yay ve yazılım...
yay konusunda az çok kafam netleşti.. forumda çok net bilgiler var ama chip/yazılım işlerinden hiç anlamam.. alt devirlerde biraz daha hareketlenme ve daha az yakıt tüketme konusu için yazılım ile mi oynatmam gerekiyor yoksa donanımsal olarak bir alet montajı mı ??
@bugrahan bende öyle düşünüyorum...
nerde yaptırmak lazım bu yazılım işini ?? istanbulda fln war mı tavsiye edebileceğiniz bir yer ? bi de ben motor ömrü etkilenmesin istiyorum ... zaten aracı çok abartı zorlayan birisi değilim , sadece alt devirler biraz daha canlansın istiyorum... bunlara göre hazır yazılımlar mı var ? yoksa orda mı ayarlıyorlar ?
Cam tavan meg3'te olmazsa olmaz![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3790445/detay/
Beyler askerden yeni geldimarabamı sattım gitmeden ama avatarım bile hala aynı..jantları düşünen varsa fiyata bakmayın burdan isteyene bin liraya kadar veririm.hayırlı günler herkese
![]()
Hoşgeldin Yiğit. Kan kaybediyoruz gitgide![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
4 ay bekledikten sonra yazilimimizi yaptik simdilik tepkiler guzel uygun bi zamandada dynoya cikaricaz![]()
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
First start videosunu yanlışlıkla silmişim![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)