Hadi artik hevesin gelsin bundan sonra guzel olucak insallah;)
Printable View
Beyler daha oncede konusulmustu bizim bixeninlar nasil daha iyi hale getirileblir die acaba aramizda bunla ilgili calisma yapan var mi? Ben benim fari inceledim biraz sellektor yapinca mercegin yaninda bi ampul daha var ama sari yanio acaba onu xenon yapsak simsek etkisi yaratablirmiyiz?
onun için mercek değişimi olması lazım.bi-xenon mercek olunca o simsek dediginiz olay olur.arabanında mercegını degıstırmeye kalkmayın bence mındar olur.galiba volkan uzunlarada xenon koymustu oyle hatırlıyorum ama oda fayda etmedi diyordu.görünce kendiside yazar zaten
sorması ayıp bu tampon olayı kaç paraya maloldu ?
Aynen :) O ekstradan yanan halojenleri de xenona çevirdim ben, 8000K yaptım hem onları hem d1sleri, her ikisi de ısındıktan sonra biraz flaşa yakınlaşıyor, ama yinede Audi-Bmwlerdeki gibi tam flaş etkisi maalesef :)
Okulu bitirdin heralde :) hayırlısı olsun.[/QUOTE]
Sağol emre bitti sayılır valla :) hayırlısıyla bakmaya gelen oldu bugun yarın satarız inşallah
O zaman bizimkiler bi xenon kirmasi oluo :) Simdi bmw audi merso resimlerine baktim onlarda iki tane mercek var yani bizim uzunun yandigi yerdede mercek var :beuj: bizim araclarda oyle bi uygulama yapmak sanirim imkansiz:rolleyes: artik idare edicez boyle. Boylede guzel olsun dielim :)
Hayırlı olsun erol sonuna kalamadım güzel olmuş , denildiği gibi basınca jantları koyunca tampon kendini daha belli edicek :)
Bisey aklima geldi :) mantiklimidir olurmu bilmem ama bizm aractaki uzun fari iptal edip mercegin icine koyabilirmiyiz acep ?
Arkadaşlar Allah rızası için Bartinin telefonu olan varsa bana yazabilir mi biraz acil durum :) Darkmann kardeşim çok sağolasın bu arada :)
ne demek isim erol bu arada :D şansa arkadaşı sürekli görüyorum acıbademde ama tanışmadık henüz yardımcı olabilseydim daha çok sevinirdim