Beyler daha oncede konusulmustu bizim bixeninlar nasil daha iyi hale getirileblir die acaba aramizda bunla ilgili calisma yapan var mi? Ben benim fari inceledim biraz sellektor yapinca mercegin yaninda bi ampul daha var ama sari yanio acaba onu xenon yapsak simsek etkisi yaratablirmiyiz?
AynenO ekstradan yanan halojenleri de xenona çevirdim ben, 8000K yaptım hem onları hem d1sleri, her ikisi de ısındıktan sonra biraz flaşa yakınlaşıyor, ama yinede Audi-Bmwlerdeki gibi tam flaş etkisi maalesef
![]()
diyemedim ya la
Okulu bitirdin heraldehayırlısı olsun.[/QUOTE]
Sağol emre bitti sayılır vallahayırlısıyla bakmaya gelen oldu bugun yarın satarız inşallah
Hayırlı olsun erol sonuna kalamadım güzel olmuş , denildiği gibi basınca jantları koyunca tampon kendini daha belli edicek![]()
Bisey aklima geldimantiklimidir olurmu bilmem ama bizm aractaki uzun fari iptal edip mercegin icine koyabilirmiyiz acep ?
Arkadaşlar Allah rızası için Bartinin telefonu olan varsa bana yazabilir mi biraz acil durumDarkmann kardeşim çok sağolasın bu arada
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ne demek isim erol bu aradaşansa arkadaşı sürekli görüyorum acıbademde ama tanışmadık henüz yardımcı olabilseydim daha çok sevinirdim
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)