Hocam ne sık jant değiştiriyorsunuz , bu hastalığa sizde yakalandınız sanırım![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
içime sinene kadar değiştirmeye devam
güzel jantlar ama aklım başka jantta sanırım o jant benim için son nokta olucak.
TE37 olmadı açıkcası aracıma, ön tekerler poryoya tam oturmadığından 8 çiziyordu yolda giderken çıkartmak zorunda kalmıştım, R8 jantlarıda bi köşede duruyodu te37 leri çıkarttıktan sonra bunları kullanmaya başldım ama gözüme küçük geliyo şimide 19'a geçiş yapıcam.![]()
2.0T FSI
19 bende düşünüyorumda cesaret edemıyorum..sen biraz kullan bakalım sıkıntı yoksa bende 19 a geçicem![]()
Muhurlu app yapan anadolu yakasinda bildigi yer olan var mi? Arka plakanin rengi atti kaliteli biseyler olsun. Ayrica cam filmi icinde sonradan morarmayan iyisinden bir filmci ariyorum![]()
şu leylekliğide kapattıkmı işlem tamam dırtavsiyelerinizi alayım ztn orjinali sert arabanın yumuşasın biraz eibach mı h&r mi
![]()
3. ilandaki araca kalktım gittim baktım.Söylenene göre tek çamurluk boyalı fakat aracın 3.500 TL hasar kaydı mevcut.Gittiğimde sağ ayna kapağı kırıktı.Çarpma sonucu ayna kapanmış,kırılmış o da kaportada küçük bi kusur yaratmış.Yürürü sağlam aracın içi temiz,fakat farları çok titriyor.Bagaja eşya konarken,çıkartırken o kısım ufak ufak çizikler oluşmuş fakat geçer diye düşünmüştüm.Fiyatta da kırdık biraz pazarlıkda yapıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)