Ya saplarmi saplazmi teknik dokuman istemedik :)
bn gecen dun denedm ufak ufak aciodumda adami tanimiorum etmiorum bstmi cektimi bilmiorum ondan merak ettim :)
Printable View
Ya saplarmi saplazmi teknik dokuman istemedik :)
bn gecen dun denedm ufak ufak aciodumda adami tanimiorum etmiorum bstmi cektimi bilmiorum ondan merak ettim :)
Meg3 saplar peki pd 130 passatmi meg chipli dizelmi:)
yazılımlı meggy geçer 130 passatı ....
140 passat yeni kasa dsg ile stock basmıştım 200 km'ye kadar 3-4 boy attıydı
son kasa cıvıc arkadasımda war trıptonıck sanırım..yanımda duramıo bıle 2. vıtes basar basmaz kafayı cıkarıyorum ve 160 lara geldıgımde 7-8 boy acıyorum arkadasımda var bırden fazla denedık enkotu 4-5 boy gerimdeydi..
Doğrudur yani 130 manuelle hiç basmadım ama 1 keresinde komik gelebilir 80ps'Lik megane 2 varken kırmızıdan kırmızıya ben meggy'de tektim passatta 5 kişimi ne vardı 120ye kadar 1 boy zorla geçtiydi ışıklarda :D
O agirliktandir 5 kisi 2 ton olur o araba:)
Su havalar bir güzeleşse show yapcaz da :D
Ya arkadaşlar benim arabanın üstüne 18 inc Enkei RP03 jantları siyah tonda photoshop yapabilcek bir babayiğit var mı :D
Dou saolsun jantları soktu kafama fiyatlarıda uygun..
Nette bulamadım hiç Megane III Coupe beyaz renk arabam..
Bu arada sizinde jant önerilerinizi alabilirim ama istediğim jant modeli aşağı yukarı bu tarz.. Gönül Emirhan'ın Oz Ultraleggare'leri ister.Kardeşim her türlü yardımı yapcağını bilmeme rağmen bana maddi olarak sıkıntıya sokabilir beni bakalım gelişmeler nolcak :)
Beyler şu ilana odaklandım bu aralar ama ne diyosunuz :)
Almaya karar verirsem biraz daha fiyatı indirmeye çalışıcam tabi..
sahibinden.com - Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Ya koysana 18 ofset bisi
benım yakıt ortalamam uctu yarın servıse gıtmeyı dusunuorum..suankı ortalamam 9.4 kesınlıkle bı sıkıntı var ama hadı hayırlısı bakalım ne cıkıcak
Çokta leylek spec değil aslında araba.. KW 20 mm yay var.. Kafadan h&r yaylardan 1-2 parmak havada olsada kıçtan bir farkı yok 3.5 yaylardan..
Daha fazlada düşüremem çünkü gittiğim yollar yol değil :D
Ama jantlar evet baya hafif ve fiyatlarıda uygun geldi bana o yüzden takıldım bu ilana..
Benim arabanın üstünde photoshopla falan bir görebilsem :)
Ilanda Goztepe'de yaziyor, vaktin varsa gel bir ara janti tutup deneriz :D
Ayrica pek yakismama gibi bir ihtimali yok, sadece gosterme konusunda suphem var ama bozuk yollarda gidiyorsan yapacak bir sey yok, orijinalinden cok daha iyi duracagi kesin
Ayrica Mat Bronz yerine gumus renkte daha cok yakisir bence :)
kardeşim bi buna baksana ya
Enkei rp03 sıfır lastik - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
iyi gibi geldi
Olmadı gelip bakarız kardeşim üstünde tutarız dediğin gibi :D
Afyonkarahisar ilanınada baktım evet oda mantıklı geldi bana baya..
Şimdi Resmi Fikir Danışmanım Dou ile biraz konustuk :D
Arabayı şu anki konumundan daha fazla düşürme şansım yok çünkü hem gittiğim yollar yol değil hemde istanbullu değilim ve yazları falan gitmediğim yer yok.. Arabanın altı şurda vurucak burda vurucak diye bunun korkusuyla yaşayamam yani :) Şimdi bile bir kaç kere sürtünce içim acıyo ve ayrıca aşırı dikkatsiz biriyimdir pat küt dalarım çukura affetmem :D
Ben tabi bildiğin kör cahil hiç bir şey bilmiyorum :D 225/40/18 lastik ile kombine etmeyi düşünüyordum jantları ve zannediyordum ki yanak kalınlığı azaldıkça yani 205/50/17 şu an çamurluk ile lastik arasındaki mesafe azalır bende 18 takarak biraz daha kapatmış olurum mesafeyi.. Fakat öğrendimki yanak kalınlığını azalttıkça dahada sırıtıcakmış çamurluk ile lastik arasındaki mesafe..
Şimdide şöyle bir fikir geldiki.. Hiç lastik takımını bozmayıp direk 17 inc jant takım mı alsak ?? Lastik masrafı olmayınca gidip en kral jantıda alabilirim böyle bir durumda. Oz Ultraleggare gibi mesala.. O zaman para sıkıntı olmaz çünkü orjinal jantlarıda satarım bu sefer.. Arabayı dahada alçaltmam söz konusu bile değil ama :(
Ne yazmışım ben arkadaş :D
Buraya da yazayım tam anlatmıs olayım
Coilover almadıkça, ya da bir şekilde arabayı alçaltmadıkça sen jant ölçünü büyütürsen araban yükselecek.
205/50/17 yerine 225/45/17 seçersen de araba kağıt üstünde alçalacak fakat lastik ile çamurluk mesafesi de artacak.
Ben 225/45 i görüntüden değil, istediğim lastiği alabilmek için düşündüm işin açıkçası.
İki ihtimalde de kötü gözükecek arabayı alçaltmayacağın için daha fazla.
Orjinal lastik ölçüsünde kalıp farklı güzel bir jant seçimi en oluru bu koşullarda. Hemde lastik masrafın olmaz eski lastiği kullanmaya devam edersin.
bnce jant alma : ) bukadar sıkıntıyada gırme hem paranda cebınde kalmıs olur : ) buda ayrı bı bakıs acısı dmı : )
Asıl sen şu arabanı servise gösterde daha fazla sıkıntıya girme paran cebinde kalsın :D
Yok jant kesinlikle değiştiricem.. Siyah kollu bir jant istiyorum yani. Ama işte daha düne kadar 18 planları yaparken yeni öğrendiğim bilgilerle birazcık soğudum gibi.
Peki 18 takarsam çamurluk ile lastik arasındaki fark çok mu açılır şu anki konumuna göre.Öyle 2 parmak falan açılcaksa ciddi fark harbiden..
Bugün 17 inc oz ultraleggare gördüm bir araba üstünde sanırım 45 yanak fena durmuyor aslında..
pofff kw coil koyuosun memlekete gıderken kaldıorusun ıstanbulda yerde gezıosun sonra ıstedıgın jantı koyuosun kankacım butun dertlerın bıtıo böle yanaklarla duduklarlada uğraşmıosun :D
Yok hacı almıcam coil ya :)
İstanbulda yerde b.k gezerim ben.. Olum ben dikkatsiz adamım anlamıyonuz mu :D
Her yere girerim ben 2.gün bırakırım arabanın altını bir yerde :D
Napam şimdi ya bakayım mı 17 inc bir oz ultraleggare :)
Dou 18 takarsam 40 yanakla ortalama ne kadar açılır ara fark tahmini var mı fikrin kanka..
Emre sanada soruyorum haa :D
Ama coil almıcam bak unutun hacı :D
E yuh ilkay :D O kadarını nerden bilim :D
18 inc oz..
Fiyata gel :)
http://www.techturkey.com/forum/akse...era-black.html
Kanka bı ayakkabı rahat gırer tahmini 38 numara filan :D
O ne demek ya :D Kanka ne diyosunuz bu jantlar icin fiyat olarak falanda iyi ama..
Güzel kanka benım suby nın eskı jantlarından hafiflik olarak tartısmaya gerek yok ama eskidi benım gözümde model olarak ama sorarsan oz un en ıyı jantlarından biri bence..
Bidakka kafam karisti la :D 205/17/50 lastikle 225/18/45 lastigin komple capi ayni degilmi. Camurlukla arasi neden acilsin ki ?
Dağılın adam 10 dakka önce OZ landı :D
Heaaaaa pardon pampa :D yanlis okumusum :D Valla ben satamazsam eger jantlari amerikadan donunce coil alcam takcam jantlarida dip basicam sonra emreyle gezcez :hahaha:
Bi tane vos vos toplamak istiorm su jantlarim satilsa hemen baslicam toplamayada hele bi amerikaya gidip geliim bakalim :D her an fikrim degisebilir :p