3 puanlik uzman sorusu intercoolerin önune kare plakalik koysam cok guc kaybedermiyim?kaybedermiyim?yuksek suratlerdemi kaybederim?
Printable View
3 puanlik uzman sorusu intercoolerin önune kare plakalik koysam cok guc kaybedermiyim?kaybedermiyim?yuksek suratlerdemi kaybederim?
dizel bir arabaya geçiş yapmak istiyorum.haftasonu acıbamdemdeki renault bayiine gittim ve megane coupe için fiyat aldım...bi-xenon,cam tavan ve navigasyon dahil 52.000 tl dediler..fiyat iyi geldi ancak bodykit için 5.000 tl istediler..gerçekten bu mudur fiyatları?
ayrıca 1.5 dci motordan memnunuyietsizlikleriniz var mıdır?
Ya soruma cewap versenize niye sallamiosunuz beni illa pislikmi yapalim :D
megane rs 250 türkiyeye gelecekmi?
ben navigasyonu aslında biraz da görüntü için istiyorum.konsolun havasını cidden değiştiriyor..volkan bey pm. inize baktım ve dediğiniz yerle de görüşücem..teşekkür ederim
selamlar bütün hepsini okudum forumun en nihayetinde 3 gün sürdü :) bende remap yaptırmayı iyiyce kafaya koydum.. ancak araç scenic 3 muhtemelen aynı yazılım ve turbo vardır 105 lik motor sonuçda. Ankara da olduğumdan herkese güvenemiyorum. bu iş ankarada yaptıran var mı? bi sone-r i görebildim sadece :)
Oda yazilimli yetisir ya bizde 300 hp diiliz aramizda 1 2 boy ya oynar ya oynamaz :)
Arabaya bişey yapasım var ama ne yapacağımı bilemiyorum. Yay baya fark yaratıyor mu görünüş-konfor olarak?
Ya o beni gecerse ben 5.20 d turbosu filan takarim huyumu biliyorum sknti o..yoksa dedigi gbi ben ona gore cok agirim gecmesi normal ama ben yazilima giveniorum...
Bu arada doucum bnmde yazilim oncesi sonrasi cok ama cok fark var. kgleri esitlemek lazim :) sana agirlik koyalim :)
Kanka benim araba eco map :D Geçsende elletmem hiç bi tarafını arabanın böyle güzel :D
Öyle kg eşitleme olayına girersek yanına 2 tane damacana koydururum 105 kg yim ben :D
1 damacana yeter knka bnde 90 im ahuhua
Benim coupeye RS tamponumu gt line tamponumu yaptirsam derken konustugum fibercilere guvenemedim ve orijinal arka tampon spoyleri taktirmaya karar verdim. Bi aksilik cikmazsa bu haftaici servise vericem araci.
Sizce arka tampon alti plastigini de govde rengine boyatsam mi? Orasi siyah kalinca tampon kendini pek gostermiyo gibi geliyo bana?
Fikir vermis gibi olmiyim ama :) bn havalar tam isininca plastik olan her yeri piano black yptrcm
Bende 19,000 Kmdeyim benimde bakıma girmem lazım kanka..Ama benim arabanın tek giriceği yetkili servis sanırım anadolu yakasında demirkollar :( tepret e girmez mecburen oraya gidicez gibi...
1,6 DCi 130 hp lik motorlu megane'lar gelse bi türkiyeye.. :) :) chiplenince 160 hp yi çok rahat bulur..