Kanka o nasi bi sesti ya masallah valla yagizindi dimi araba :) Hasta oldum yeminle sesine :) hic icerden videosu falan varmi
Printable View
Kanka o nasi bi sesti ya masallah valla yagizindi dimi araba :) Hasta oldum yeminle sesine :) hic icerden videosu falan varmi
maşallah ses mükemmel
Teşekkür ettim kardeşim. Eyüp,Emre, Buğra sağolsun yanlışlıkla güzel bişeyler yaptık :D çok yanlış zamanda sattın sen meganı pis germancı :D
Bu arada son 2 turda ufak bi aksilik oldu arabayı biraz fazla sıkıştırınca turbo boost saatinin sensörü eridi intercooler hava kaçırınca hafif bi ıslık sesi çıkarmaya başladı alet tribünden izleyenler varsa o ses normalde yok :D
zaten son iki tur camlar açık keyif yapıyodum :cool:
Start finish düzlüğünde atmosferik 320Si ve 205 1.9 GTI geçip dumana boğduğumuda ayrıca eklemek isterim :cool::D
http://img824.imageshack.us/img824/8...2458753017.jpg
Kanka oha lan :D :D Olm sesine cok pis tav oldm masallah aman nazar deymesin goze gelmesin.
Kanka aynen ucak gibi bagriodu araban yeminle aptal olduk ben tirbundeydim :D Kanka egsozda ne var simdi dp den sonrasi bosmu ufak tup falanmi var. Ben yaptiricam kucuk tup arkadasiminkinden baya guzel ses cikiyo ama perf olarak dusunduruyo artimi eksimi olur :D
Arabayi is icin satmak zorunda kaldim kanka ya :D Gerci fena yurumuyo dynomicste 149.8 gordum gecen gun bakalim bu hafta ne cikicak :D Ayardan sonra vagcomdan olcucem :D Cok zevkli lan ayakli dyno oldu pcden olcebiliorm grafik egri falan gorebiliorm :D
Yakında dükkanda açarsın sen tuner olup çıkma bide :D elinde vag comla dolaşırsın :D
dp sonrası orta susturucu var sonra yine düz devam. Susturucu sayesinde bu ses geldi marka model bilmiyorum ama en iyi ses veren bu
daha rollinge çıkıcaz kaybeden sütlaç ısmarlar :D
Haft sonu bende aranıza katılıyordum arkadaslarki aracı almaya gittimde satılmış fiyat olarak çok iyi geldi bana ama maalesef yetiişemedim Renault2 - RENAULT MEGANE COUPE Color Edition 1.5 dCi 110 bg
yok sag taraf boyalı ama degısmemıs cam tavan fulldü ama yetısemedk boyada sorun oldugu ıcın bu fıyatams onuda folya ıle hallederdım
inanma hocam.. 45-50 ye satılan coupeyi neden 30'a satsın ki adamlar? malına düşman olmalı veya deliyle yatmış olmalı :D :D
vallah normal satıcı olsa ınanmazdım zaten renault kendı bayısı kendı sıtesınde gorunce bende bı sok oldum zaten neden bole dıe sordumda boyası sorunlu dedıler sadece
http://www.techturkey.com/forum/gene...ya-sorunu.html
Bu araç olabilir mi?
Renault 2. elin ilanındaki araç color edition yazılmış ancak araç color edition değil , boya sıkıntısı olan murat arkadaşımızın aracı color edition dı.
Aracıda buydu , kısacası aynı araç değil :)
http://img714.imageshack.us/img714/4209/sdc15437k1.jpg
Arkadaşlar dyno ya çıkmadan aracımda yazılım olup olmadığını nasıl anlıyabilirim ? Aracımda sanki yazılım varmış gibi geliyor bana mesala lastiklerim iyi olmasına rağmen 2. vites dip gaz yaptığım zaman araba sürekli patanaja kalkıyor.birde 110 luk dizel focus lardan daha iyi yürüyo aracım... ilk renault arabam bunlar normal mi değil mi anlyamadım ...