stock halde 110 luk dizel focustan zaten daha iyi yürür. Aracınız color edition ise asr, esp olmadığından 2. viteste sarması normal
Printable View
110luk focustan daha iyi yürür derken ne kadar daha iyi onu söylerseniz tahmin yürütebiliriz varmı yokmu diye.
kendi aracım stock haldeyken yeni focus dizelle deneme fırsatım olmuştu ilk 3 vites aça aça gittiğini biliyorum
Esp, color editionda yok. Dynamiquede varmıydı hatırlamıyorum
Var. Benim araç dynamique...
@Yagiz dynamique ile impressorde esp var kanka
aynı tartışmayı scenic 2 içinde yapmıştım zamanında,buroşüründe benim modelimin esp var oldugu yazıyor ki mudahelelerine sahit olmak zorunda kaldım cokca,tahiminim ki umarım dogrudur antipatinajla aynı dugmeye baglı oldugu,yani 40dan sonra kapatılamaz diye dusunuyorum,scenicde bu şekilde bundada farklı oldugunu sanmıyorum
Bu sıra çok suskun kaldı konu herkes çekildi kenara hayırdır :D
Arabanın ilmine inildi artık :) Darısı megane 4'e.
bir tane daha air yapılmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27764368/detay
Air i yapmış fiyata da basmış :) uçmuş...
Yalnız o 4. foto nedir öyle, efsane olmuş yeşil. Bi tane de turuncu vardı airli.
Turuncu bursada canlı gorduk yay falan hikaye onun yanında ciddi guzel olmuş araba,bu rengide cok hoş olmuş
Arkadaşlar mercedesin amg jantları 5*112 bizimki 5*114,3 mü yoksa 5*112 mi? 18 inch amg jantı almaya niyetlendim 5*112 bizim araçlara uyar mı ?...Uygun olarak nerden alabilirim ? bi link veya bilgi verirseniz sevinirim..
Megane 3 için premium paket diye pi paket varmış galiba aldığımız amca almamış ondan :D bi-xenon fiyatları hakkında yardımcı olabilcek bi kullanıcı varmı aramızda ?