Farlarda kenarlarda turuncu parkların yanması çok hoşuma gidiyor bu nasıl oluyor?? yardımcı olabilcek biri varmı?
Farlarda kenarlarda turuncu parkların yanması çok hoşuma gidiyor bu nasıl oluyor?? yardımcı olabilcek biri varmı?
Megane Cuupe alırken hangisi alınmalı neye dikkat edilmeli ? Kısaca yakıt nedir yaklaşık 150 hp civarı elde etmenin maliyeti nedir ? dumansız alınacak max. güç nedir ?
Coupelere bakıyoeum bu aralar biraz bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..
Değerli arkadaşlar. İlanım her türlü yoruma açıktır. Satmaktaki amacım ve ayrıntılı bilgiler ilan içinde mevcuttur. Eşe dosta gidecek olan bir araçtır.Saygılarımla... (ilan şu an onay sürecindedir.)
Connecting site...
güzel araç
Connecting site...
fiyatı aşağı çektim günceli...
arkadaslar temiz coupe arıyorum beyaz renk xenonlu olursa iyi olur başka renkte olabilir tabii dizel ve 80 bini gecmemiş olacak boya 2-3 parça olabilir değişende olabilir resimli olsun yeter ki.fiyat olarak 38 vericem maksimum
Arkadaşlar megane 3 rs plastik arka tampon nereden alabilirim fiyat nedir bilgisi tecrübesi olan varsa bilgi verirse sevinirim...
h&r 3,5cm yay arıyorum...soğuk pres yapılmış olmasın..
selam arkadaşlar. burada hızlı megan cılar vardı. bana yakın güçteki arkadaşlarla denesekte kıyas yapsak olmazmı aracım 170 bg![]()
Arkadaşlar bir sorum olacak bu gün Altunizade Mazda bayisinin bahçesinde ENS plakalı beyaz bir coupe vardı araç bu siteden mi? bu siteden ise konusu veya detaylı fotoları varsa gösterirseniz sevinirim. Arabanın kombinasyonunu beğendim yakından incelemek için istiyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)