bende gördüm fakat bilgi yok detay lazım bana o yüzden buraya yazayım dedim eski aktifliği yok ama
Printable View
Eicbach markası altında megane coupe için spacer'lar satılmakta fakat rakamlar çok yüksek ve yurtdışı satışlı. Burada yerli üretim olarak yaptıranlar var. Fakat usta işi oluyormuş anladığım kadarıyla. Hatta bazı kullanıcıların yorumlarına göre esp sürekli devreye giriyormuş gibi sıkıntılar da varmış. İyi araştırıp yaptırmakta fayda var. Fiyat bilgisi de geçeyim; 4'ü için 600-700 tl paraya yapıyormuş ustalar...
işte bunlar hep soru işareti sorunsuz kullanan varmı acaba
Bu arada 600 700 çok marka ürün fiyatı gibi :)
bu navigasyon pakette, konsoldaki joystik den sadece teyp ve navigasyon işlemlerimi yapılıyor yoksa aracın diğer menü ve özelliklerine de giriş yapılıyor mu ? baya bakındım internette ama navigasyon inceleme videosu falan bulamadım.
megane coupe dizel arıyorum acil
Joystik sadece navigasyon ekranini yonlendiriyor. Teyp icin tuslar ayri. Arac menusu tuslari ayri
1.6 gt-line sahibi oldum geçen hafta.
tanıtım kısmına konu açacağım kısmetse :)
2011 megane 3 coupelerde Impressor ile Dynamique arasındaki farklar nelerdir?
Bu da benden olsun yeni aracım
2010 Megane Dynamıque 1.6 16v k4m
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...30746346_o.jpg
coupe 1.6dci gt line ile megane 3'ün yürüyen aynı mı ? Meg 3 için coil buldu arkadaşım. Ama uyum sağlar mı emin olamadığı için almadı.
Araç 1.6 dizel gt line, coiller megane 3'ün.
uyuyor mu ?
Kardeşim yerine araç alındı ama yinede seninkinide değerlendşrelim
1.5 lerde donanım farklarnı tam çözemedim açıkcası dinamik ile impressor fark nedir
model ilerledi dinamik impressor oldu :)
1.6 dci aracım satılık arkadaslar ilgilenenler ilanlar bölümüne bakabilirler.
Megane coupe 1.5dci
cam tavan ve navigasyon donanımlı arıyorum satan varsa fiyat yüksek gelmemesi kaydıyla talip olabilirim