ankarada ANL coupe megane için denediler ama olmadı diye biliyorum.. ben de onun için vazgeçmiştim zaten.. :)
Printable View
Turbo yapma cesaretını gosterene benden hediye :D
Tamam canım takan varsa yazılım benden :)
benim düşüncem yazılımla limitleri zorlayıp turboyu yormak değil.
üzerindeki turbodan biraz daha büyük bir turbo ile güçlendirip (hybrid'de olabilir) yazılımla desteklemek ama yazılımı limitlerinde zorlamadan.
şuanda yazılım ile 105hp lik dci motor 140 lara çıkıyorsa, turbo upgrade ile yazılım olmadan mevcut motoru 130-140 lara yükseltip yazılım ile 155-160 ları görebilmek. yani ne turboyu nede yazılımı limitlerde kullanmak istemiyorum.
açıkcası çekincelerim olduğu için çok fazla yüklemek istemiyorum. gerek turbo gerek yazılımla toplamda max 50hp lik bir artış bana yetecektir.
bunları göz önünde bulundurursanız hangi turboyu önerirsiniz. bana ürünün modellerini yazarsanız daha detaylı araştırmama vesile olursunuz.
birde; dizeli çok iyi bilmiyorum enjektörler 155-160hp yi kaldırabilcek büyüklüktemi?
Yakıt sıstemınde problem yok.160hp lerde gayet saglıklı gider.Birde yapılan ayara göre her dk cok yormadanda programlanır.Turbo ıcın vnt turbolar cok pahalı sıfır almaya kalkarsan birde yerıne oldu olmadı yag borusu gerı donus vs.. kendi yaptıgı işe garantı veren bir turbocu varsa ıcını güvenlı rakamlar dahılınde büyütebilirsin.Kabaca 160hp olur.Stock turbo olacagı ıcın alt devirde olur üstde.
Yazınızda stock motoru turbo takıp 140 yapmak demışsınız stocka turbo yapınca yazılım ıle desteklenmeden 140 hp olmaz.
Totalde hybrid turbo + yazılım dersek daha saglıklı teleffuz etmıs oluruz.
Bizim araçlar için rs metal pedal seti satan biryer varmı?
Yardımcı ol Bugrahan :)
Emre, Buğrayla özeldende konuştuk bütün detaylarını bilmesemde büyük turbo olayı sıkıntılı k9klarda.
Turbo kırıyor araç sürekli.Keşke aramızdan yapabilen, randuman alabilen olsa.
Seytan dıyor git 1.5 dci al :D
Şaka bir yana ipin ucunu kacırmadan bu işlem yapılırsa hic birsey kırılmaz.