Sapanca bana uyar zaten geldiğimiz yer...
De havalar 2 gün açtı yaz geldi dedik yine yağmur yağdı yağıcak...
Printable View
Sapanca bana uyar zaten geldiğimiz yer...
De havalar 2 gün açtı yaz geldi dedik yine yağmur yağdı yağıcak...
dou akşam B. kemerini tak kanka ahuahuahua
Bana uyarda gençler karar versin sınaw zamanları heralde denemeye bile gelmıyorlar :D
Bu akşam büyük deneme var :D
ahahahahhaha ben daha agırım sen agırlık koy gel :D
Benim yanımda da eyüp olcak 75 kg da o :D
110 + 75 185 kg ediyor
lastikleri geçicen :D
bende de 25 litre var
demekki şartlar eşitmiş şu anda :D
once chip + box sonra sadece chip deneyelim
ula bu box nerden cıktı :D
Box sorun değilde su depoyu fulle harbi farkını görelim :)
lannnn 110 kg yım işte fullemiş gibi düşün :D
yarıdan bi kademe düşük zaten öyle dipte değil
dou hondacı oldugunu belli ediceksin illa :D tek tek denenicek akşama kadar artık jokjok mu yapıyorsun bisikletmi biniyosun bilemem artık :D
kanka fullerim ama geçersem dilimden kurtulamassın :hehe:
tamam kanka fullicez shell de, hadi bizde modaya uyup aynı pompadan alalım :hehe::hehe:
o değilde seninle konustugumuz yerde saatte
ya görende supraları denicez sanar ya :D goki bu adam boxla bizi fena deler demedi deme :D
ağırlık atmam lazımmm
SUS un bagaj duruyormu acaba hauahua :D
akşama 20 kg damacana getiricem bagajınıza koyarsınız artık eşitlemek için :hehe:
kanka ben çirkeflik yaparım haberin olsun :D:D:D ruhumda hondacı lık var çünkü ahauhauhauha
kanka ben anlamam baktım geçiyosunuz kaçarım mahmutbeye
yiğit spec :hehe:
ya senı gaza getırelım dedik bızım araba 136 hp kanka iste dyno sheet war 299 tork bildiğin megane bu goki keli ortalığı karıştırdı durdu ya :D delik deşik olucaz bu box nerden cıktı ya... :D
kanka benim araba sadece yazılımla 290 + nm tork versin taksimde gotumu acıyorum
box ile 350 si var sanki, dimi la eyüp :hehe:
neyse bakak görek kanka sonucta zewkine denicez de ben huyumu biliorum ya geçilirsem şimdi dünya kadar iş çıkıcak başımıza ıntercooler enjekör bi büyük turbo amannnnn :D
emin ol type-r la olan denemelerimden daha cok eglenicem
çünkü gırgırına deniyoz
bu arada enjektör vs.. düşünene kadar büyük mazot pompası al
hani ben dibini gördüm pompa yetmeyince kesiyo :hehe:
kanka ben açık sölim emre geçilirse gece uyku girmez gözüne:D
zamanında typer sapladı bunun subaru ya gitti aracı yükledi, typer satıldı o arada bide üstüne askere gitti içinde patladı :Dahuahuahua
kanka sen ilk box lımı gelicen ?
bizede takcaz mı
sana box lıyken takarsam ama agzımdan kurtulamazsın :D ula çok merak ettim nasıl bi alet nasıl etkiliyor böyle ağzınızdan düşmüyor :D
hee ya o typeR a saplayamadım ya sattı arabayı typera o yzden cok gıcık oluyorum...:D