:su::allaalla::alright::evil:
hadı cıkalım :D
Printable View
valla emre ben hıc bılmıyorum bana kalsa 1boy,gecenlerdegokıyle konustuk 2*3boy falan oluyo dedı :D o 2de ben 3 te o 2de ben 2 de bastık sadece 2kez denedık yanı durum degısmıyodu :) brakeboost yapmadım,yapsam emınım daha cok olurdu fark ama :) saka bı yana bız gokıyle oylesıne denedık zaten :)
2-3 sonu yan yanayız ama 4 de açıyosun 2-3 boy arası vardı kanka, bence sen dou ile denesen güzel olur.
kesici olmaması kötü 5 binde bekliyorum sap gibi :D:D:D zaten ses de yok kuru kuruya basıyoz
trafık ıyıdır yaa :D :p kanka douyla denerız skntı yok ama box'ı sokmus dun gece konustuk.soft yazılımıylada yuksek ıhtımal gecerım zaten,sızın suan kı halınızle denesek guzel olur ;) zaten gecme geecılme bahane brakeboost yaparakta denerız(sız yapamıyosunuz gercı galıba:D) normalde basarız her vıteste basarız.. :) eskıden s.dısında yktıgım yakıtı suan s.ıcınde yakıyorum o yuzden deneme bahane tuketım sahane :D
aga frenin yoktu zorlamıyım dedim seni ahuahuahahuaahu
huauhauha olum berkan sahıt,sanada soyledım en son saga vurdugumda durmak zorunda kaldık
saga gectım;
berkan : dolu
onur :frene basıyorum kımsecıkler yok
onur: e durmuyo bu araba a... olum frenler yok :D :hehe::hehe:
sonra sen geldın zaten yanıma bıldıgın durmadı ,ama suan frenlerım tutuyo :D ABS esp calısmıyo sadece :D oda calısmasın zaten akslara fazla abanmaya gerek yok ESP yı kapatamıyorum cunku ben :D gokılan bu aksam deneyelım mı :D
kendi arabam ile uğrasıyorum kanka su sıralar, emre ninde sunizit i azmış durumda baş aprısından geberiyodu, bu hafta yogun geçti ben 16 jant bulucam kanka ondan sonra bu BBS lere takmıs durumdayım :D:D:D
İster kizin ister katilmayin ama bu isin krali yazilim verdiginiz paraya degsin 10.000 km dewirdim ben yazilim ile boxun calisma sistemi pek mantikli gelmiyor acikcasi...
Remap > box kesinlikle
Box ın tek avantajı, aracı sattığınızda box ı da ayrıca satabiliyorsunuz.
Yoksa her türlü custom yazılım, 2+2 = 4.
Biz zaten box'ın daha iyi olduğunu düşünmüyoruz bence de sağlıksız bir şey, kendimizce ar-ge ye imza attık sadece, 105 lik yeni 1.5 dci larda da oluyormuş onu gördük :)
200-300 km kullanmaktan da hiç bişey olmaz reno motoruna zaten, denedik gördük bitti :)
Eniştem almanya'dan arkadasına getirtti. Drakebox 2 isminde.2 olmasının sebebi yeni güncellemeyle gelmiş üstünde 9 kademe var ama o arttırıp azaltmıyor.sabit geliyor arabada siyah duman veya arıza ısıgı hangisinde yanmıyorsa onu kullanıyorsun.ben fark ediceğini zannetmiyordum.arabası mitsubishi L200 otomatik vites ve ben kullandıgım için biliyorum 4 x 2 de kullanmama ragmen araba arkaları bırakmıyordu ( esp acıkken ).Taktıktan sonra 4 x 2 de kullanım cok zorlaştı cunku baya fark etti ve yakıt tüketimi 11 lt den 8.2 lere kadar düştü.bende sipariş ettim hemen cunku okadar pahalı olan birşey değil en azından denemek lazım.zarar verdiğini düşünürsem kullanmam yani.
by megane masaallahı var cok güzel emre, iyi uzuyo araç. artık yazılım farz oldu benim araca :)
Dou'ya ve Emre'ye katılıyorum bu daha cok sehır dısı musterıler ve aracın satıs sonrasını dusunenler ıcın ancak.Dizelde cok extrem gücler istenmiyorsa hemen hemen aynı kapıya cıkıyor buda bir gercek.
Efe sadece multijetlere degil bütün CommonRail veyahut eski tip birkac pompa sisteminede uyum saglıyor.Box'ın arac marka modeli ile işi yok.Calısma sistemi prensibi ile alaklaı sınıflandırması.
Ama bu aletlerı turbo benzınlı veyahut atmosferik benzınlı araclarda kullanamazsınız hem verim acısından hemde saglık vsvs..
Zaten dizel calısma ilkesi gereki rail basıncı ile calısıyor bu alet.Benzınlıde bu sistemi kullanan birkac fırma var ancak dizelde bütün arabalar bu sekılde calısıyor.O sebeple pek saglıklı olacagını dusunmedım.Hele ki atmosferik benzınlıde ne iş yapar bilemiyorum :):)
Edit:Kullanamazsınız yazmısım yanlıs olmus biraz.Pek verim alabılırmıyız manasında demek ıstedım.
Peki genelde 2000 devri gecmeyen, sehirici trafiginde aracini kullanan, rolling molling muhabbetine girmeyecek biri remap mi yaptirsin yoksa box mi alsin? :)
Dedigim gibi cok extrem bir guc ıstenmıyorsa aynı kapıya cıkıyor dizel aracda.En büyük avantajı aracı sattıgınızda sökebilirsiniz veya kendi imkanlarınızda ayarını acıp kapatabilirsiniz..
Bende bu gidişle kimseyle buluşamadan dönücem galiba memlekete :D
Bu hafta finaller başlıyo bitincede direk kaçıyorum İzmir'e :)
Keske ayarlasaydikta pazar gunu bulussaydik yaw guzel haftaydi kacirdik :)
http://img860.imageshack.us/img860/7121/img3234v.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img546.imageshack.us/img546/9271/img3152u.jpg
http://img833.imageshack.us/img833/5745/img3144y.jpg
İstek olursa 1-2 foto daha koyabilirim (:
Maaşallah abi. İçinin fotolarınıda merak ediyorum aslında ben... :)
onlardanda bugun çekip koyarım (:
eyw reis... :)
Abi araba nerde yatıyor :D Eskiden çanak'ın orda falan görüyordum Turuncu haliyle ama artık yoksun ortalarda yaz geldi tam piyasa zamanı :)