User Tag List

Sayfa 115/492 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
9339 sonuçtan 2.167 ile 2.185 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kanka ben öpücem seni bu sefer bırakmam hauahuhauaha
    aynen kanka beceremiyoz yolda tek basımıza sıktıgımız zaman sıkıntı yok
    artık 5binde sap gibi beklemiyorum
    yeter ki sen sapla ama devamında bırakmayalım gıdelım bıraz trafık mırafık boyle tatlı tatlı rıske gırmeden 170-180le (rıske gırmemeye bak )
    - K -

________
    Dr.Ecu

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aga frenin yoktu zorlamıyım dedim seni ahuahuahahuaahu
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aga frenin yoktu zorlamıyım dedim seni ahuahuahahuaahu
    huauhauha olum berkan sahıt,sanada soyledım en son saga vurdugumda durmak zorunda kaldık

saga gectım;

berkan : dolu
    onur :frene basıyorum kımsecıkler yok
    onur: e durmuyo bu araba a... olum frenler yok

sonra sen geldın zaten yanıma bıldıgın durmadı ,ama suan frenlerım tutuyo ABS esp calısmıyo sadece oda calısmasın zaten akslara fazla abanmaya gerek yok ESP yı kapatamıyorum cunku ben gokılan bu aksam deneyelım mı
    - K -

________
    Dr.Ecu

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi arabam ile uğrasıyorum kanka su sıralar, emre ninde sunizit i azmış durumda baş aprısından geberiyodu, bu hafta yogun geçti ben 16 jant bulucam kanka ondan sonra bu BBS lere takmıs durumdayım
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kendi arabam ile uğrasıyorum kanka su sıralar, emre ninde sunizit i azmış durumda baş aprısından geberiyodu, bu hafta yogun geçti ben 16 jant bulucam kanka ondan sonra bu BBS lere takmıs durumdayım
    g.olsun ,kolay gelsın selamlar hehehe
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracının orjinal yazılımı remap edilip araca yükleniyor
    Bu sebeple
    Servis araçta yazılım olduğunu anlayamadığı için garantiden çıkmıyor . . .
    ben daha yeni box siparişi verdim.gelsin bi deneme yapıyım begenmezsem benim oğlana da bişeyler yapalım sizinde fikirlerinize göre.

assurdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben daha yeni box siparişi verdim.gelsin bi deneme yapıyım begenmezsem benim oğlana da bişeyler yapalım sizinde fikirlerinize göre.

box'ın markası racechip mi?
    açıkçası bende yazılımı Almanya'da kodlanıyor ve daha güncel ve güvenilir olur diye racechip düşünmeye başladım.

Yalnız bir ara box lar turbo basıncını değiştirmiyor falan diyorlardı, doğru mu? var mı bilen?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı assurdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkçası bende yazılımı Almanya'da kodlanıyor ve daha güncel ve güvenilir olur diye racechip düşünmeye başladım.

Yalnız bir ara box lar turbo basıncını değiştirmiyor falan diyorlardı, doğru mu? var mı bilen?
    Box direktman turbo basıncıyla oynamasada , cr basıncı arttığı için turbo basıncıda bir miktar artıyor otomatikman , sıkıntı yaratmıyor ya box'lar tavsiye edilmesede.. uzun zaman sorunsuz racechip kullanan çok var çevremde

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İster kizin ister katilmayin ama bu isin krali yazilim verdiginiz paraya degsin 10.000 km dewirdim ben yazilim ile boxun calisma sistemi pek mantikli gelmiyor acikcasi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İster kizin ister katilmayin ama bu isin krali yazilim verdiginiz paraya degsin 10.000 km dewirdim ben yazilim ile boxun calisma sistemi pek mantikli gelmiyor acikcasi...
    +1500

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Remap > box kesinlikle

Box ın tek avantajı, aracı sattığınızda box ı da ayrıca satabiliyorsunuz.

Yoksa her türlü custom yazılım, 2+2 = 4.

Biz zaten box'ın daha iyi olduğunu düşünmüyoruz bence de sağlıksız bir şey, kendimizce ar-ge ye imza attık sadece, 105 lik yeni 1.5 dci larda da oluyormuş onu gördük

200-300 km kullanmaktan da hiç bişey olmaz reno motoruna zaten, denedik gördük bitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı assurdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eniştem almanya'dan arkadasına getirtti. Drakebox 2 isminde.2 olmasının sebebi yeni güncellemeyle gelmiş üstünde 9 kademe var ama o arttırıp azaltmıyor.sabit geliyor arabada siyah duman veya arıza ısıgı hangisinde yanmıyorsa onu kullanıyorsun.ben fark ediceğini zannetmiyordum.arabası mitsubishi L200 otomatik vites ve ben kullandıgım için biliyorum 4 x 2 de kullanmama ragmen araba arkaları bırakmıyordu ( esp acıkken ).Taktıktan sonra 4 x 2 de kullanım cok zorlaştı cunku baya fark etti ve yakıt tüketimi 11 lt den 8.2 lere kadar düştü.bende sipariş ettim hemen cunku okadar pahalı olan birşey değil en azından denemek lazım.zarar verdiğini düşünürsem kullanmam yani.

dt8677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    by megane masaallahı var cok güzel emre, iyi uzuyo araç. artık yazılım farz oldu benim araca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eniştem almanya'dan arkadasına getirtti. Drakebox 2 isminde.2 olmasının sebebi yeni güncellemeyle gelmiş üstünde 9 kademe var ama o arttırıp azaltmıyor.sabit geliyor arabada siyah duman veya arıza ısıgı hangisinde yanmıyorsa onu kullanıyorsun.ben fark ediceğini zannetmiyordum.arabası mitsubishi L200 otomatik vites ve ben kullandıgım için biliyorum 4 x 2 de kullanmama ragmen araba arkaları bırakmıyordu ( esp acıkken ).Taktıktan sonra 4 x 2 de kullanım cok zorlaştı cunku baya fark etti ve yakıt tüketimi 11 lt den 8.2 lere kadar düştü.bende sipariş ettim hemen cunku okadar pahalı olan birşey değil en azından denemek lazım.zarar verdiğini düşünürsem kullanmam yani.
    Yiğit multijetlere de takıyorlar o box'tan bu sanırım , sonuçları merak ediyorum

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dou'ya ve Emre'ye katılıyorum bu daha cok sehır dısı musterıler ve aracın satıs sonrasını dusunenler ıcın ancak.Dizelde cok extrem gücler istenmiyorsa hemen hemen aynı kapıya cıkıyor buda bir gercek.

Efe sadece multijetlere degil bütün CommonRail veyahut eski tip birkac pompa sisteminede uyum saglıyor.Box'ın arac marka modeli ile işi yok.Calısma sistemi prensibi ile alaklaı sınıflandırması.

Ama bu aletlerı turbo benzınlı veyahut atmosferik benzınlı araclarda kullanamazsınız hem verim acısından hemde saglık vsvs..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dou'ya ve Emre'ye katılıyorum bu daha cok sehır dısı musterıler ve aracın satıs sonrasını dusunenler ıcın ancak.Dizelde cok extrem gücler istenmiyorsa hemen hemen aynı kapıya cıkıyor buda bir gercek.

Efe sadece multijetlere degil bütün CommonRail veyahut eski tip birkac pompa sisteminede uyum saglıyor.Box'ın arac marka modeli ile işi yok.Calısma sistemi prensibi ile alaklaı sınıflandırması.

Ama bu aletlerı turbo benzınlı veyahut atmosferik benzınlı araclarda kullanamazsınız hem verim acısından hemde saglık vsvs..
    Neden turbo benzinli araçlarda olmuyor

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten dizel calısma ilkesi gereki rail basıncı ile calısıyor bu alet.Benzınlıde bu sistemi kullanan birkac fırma var ancak dizelde bütün arabalar bu sekılde calısıyor.O sebeple pek saglıklı olacagını dusunmedım.Hele ki atmosferik benzınlıde ne iş yapar bilemiyorum

Edit:Kullanamazsınız yazmısım yanlıs olmus biraz.Pek verim alabılırmıyız manasında demek ıstedım.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dt8677 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    by megane masaallahı var cok güzel emre, iyi uzuyo araç. artık yazılım farz oldu benim araca
    Dün hatunla biraz gergindik durup konuşamadık kusura bakma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten dizel calısma ilkesi gereki rail basıncı ile calısıyor bu alet.Benzınlıde bu sistemi kullanan birkac fırma var ancak dizelde bütün arabalar bu sekılde calısıyor.O sebeple pek saglıklı olacagını dusunmedım.Hele ki atmosferik benzınlıde ne iş yapar bilemiyorum

Edit:Kullanamazsınız yazmısım yanlıs olmus biraz.Pek verim alabılırmıyız manasında demek ıstedım.
    Eyüp kardeş bizlerde neden PSA motorlardaki kadar tork çıkmıyor , neden fazla müdahele edilemiyor sence?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)