huauhauha olum berkan sahıt,sanada soyledım en son saga vurdugumda durmak zorunda kaldık
saga gectım;
berkan : dolu
onur :frene basıyorum kımsecıkler yok
onur: e durmuyo bu araba a... olum frenler yok![]()
sonra sen geldın zaten yanıma bıldıgın durmadı ,ama suan frenlerım tutuyoABS esp calısmıyo sadece
oda calısmasın zaten akslara fazla abanmaya gerek yok ESP yı kapatamıyorum cunku ben
gokılan bu aksam deneyelım mı
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
İster kizin ister katilmayin ama bu isin krali yazilim verdiginiz paraya degsin 10.000 km dewirdim ben yazilim ile boxun calisma sistemi pek mantikli gelmiyor acikcasi...
Remap > box kesinlikle
Box ın tek avantajı, aracı sattığınızda box ı da ayrıca satabiliyorsunuz.
Yoksa her türlü custom yazılım, 2+2 = 4.
Biz zaten box'ın daha iyi olduğunu düşünmüyoruz bence de sağlıksız bir şey, kendimizce ar-ge ye imza attık sadece, 105 lik yeni 1.5 dci larda da oluyormuş onu gördük
200-300 km kullanmaktan da hiç bişey olmaz reno motoruna zaten, denedik gördük bitti![]()
Eniştem almanya'dan arkadasına getirtti. Drakebox 2 isminde.2 olmasının sebebi yeni güncellemeyle gelmiş üstünde 9 kademe var ama o arttırıp azaltmıyor.sabit geliyor arabada siyah duman veya arıza ısıgı hangisinde yanmıyorsa onu kullanıyorsun.ben fark ediceğini zannetmiyordum.arabası mitsubishi L200 otomatik vites ve ben kullandıgım için biliyorum 4 x 2 de kullanmama ragmen araba arkaları bırakmıyordu ( esp acıkken ).Taktıktan sonra 4 x 2 de kullanım cok zorlaştı cunku baya fark etti ve yakıt tüketimi 11 lt den 8.2 lere kadar düştü.bende sipariş ettim hemen cunku okadar pahalı olan birşey değil en azından denemek lazım.zarar verdiğini düşünürsem kullanmam yani.
Dou'ya ve Emre'ye katılıyorum bu daha cok sehır dısı musterıler ve aracın satıs sonrasını dusunenler ıcın ancak.Dizelde cok extrem gücler istenmiyorsa hemen hemen aynı kapıya cıkıyor buda bir gercek.
Efe sadece multijetlere degil bütün CommonRail veyahut eski tip birkac pompa sisteminede uyum saglıyor.Box'ın arac marka modeli ile işi yok.Calısma sistemi prensibi ile alaklaı sınıflandırması.
Ama bu aletlerı turbo benzınlı veyahut atmosferik benzınlı araclarda kullanamazsınız hem verim acısından hemde saglık vsvs..
Zaten dizel calısma ilkesi gereki rail basıncı ile calısıyor bu alet.Benzınlıde bu sistemi kullanan birkac fırma var ancak dizelde bütün arabalar bu sekılde calısıyor.O sebeple pek saglıklı olacagını dusunmedım.Hele ki atmosferik benzınlıde ne iş yapar bilemiyorum
Edit:Kullanamazsınız yazmısım yanlıs olmus biraz.Pek verim alabılırmıyız manasında demek ıstedım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)