Tek kelimeyle inanilmaz guzel olmus masallah yaa. Muhtesem valla. Parayi denklestirirsem direk gidip dalicam coillere. Bu hafta benmde yazilim isi tamamlanio insallah ;) havalar duzelsin hemen gormek istiorm :D kazasiz belasizz
Printable View
Tek kelimeyle inanilmaz guzel olmus masallah yaa. Muhtesem valla. Parayi denklestirirsem direk gidip dalicam coillere. Bu hafta benmde yazilim isi tamamlanio insallah ;) havalar duzelsin hemen gormek istiorm :D kazasiz belasizz
Owww yavuz abi cok iddaali olmus yorumun illaki dunyanin kiyisinda kosesinde daha iyileri vardir :) cok tesekkur ederim abi,sanirim dun gece goztepe sanayide görduk slalom yapiodum son anda farkedip selam weremedim,karanlikti zaten farkedemedm senin araba oldugunu :)
Ya gozumu karartip borca girip alicam gibi geliyo. Eger yazin amerikaya gitmezsem direk alirim. Gidersemde donuste alirim :) ozaman coilli bi foto yakisir hepimize :)
İnsallah kardesim yuksek m coupe kalmasin :)
Maşallah beklediğim gibi olmuş ,,
alçaklık sonda değilmi resimlerde ?
Arkaların kıvamında önlerde yükselip günlük kullanılabilinir hale gelebilir bence
Arkalar daha da basılırsa sadece show off amaçlı olur
17 jant olsa nasıl dururdu diye düşündüm dahada inerdi altı aracın :(
bu arada FK'nın 5lik yayını kullanan warmı aramızda...
iyi düşürür gibime geliyor o da , eibach'ten sonra konfor olarak bana ne derece iyi gelir bilemiyorum:(
Malesef benm ofsetler izin wermez kardesim yapsak bile arkalari en serte almak lazim o sekildede bi gun kullanabildim sigarayi agzima die burnuma soktum :) simdi arkalari 10 onleri 8 e aldim otobanda guzel sehir icinde alp2 nun mini gibi simdi yawas yawas dusurup en ii kombineyi yakalicaz,bunun bi hesabi kitabi warmi bilmiorum on arka aynimi olmali simdi mesela guzel fena degil fakat kafadan kaymaya egilimli gibi asiri sekme gitti bakalim bundan sonra on 6 arkalar 8 denicem en son ayarida yazicam burda alan direk ayarlasin benim gibi ugrasmasin sadece sabah sabah arkalari yumusatmak icin amartisorleri baglanti yerlerinden sokmek lazim o ugrastirior ona uyuz oldum.onlerde sikinti yok 10 sn surmuyor.
Nasıl yani hem en düşük hem en yumuşak gibi bir kombinasyon olmuyor değil mi?
type-r a alıcam pazartesi insallah ondan soruyorum gerçi marka farklı ama teoride aynıdır
Maşallah baya güzel olmuş.
Oluyor kardesim öle bi sıkıntısi yok sadece en iyi ayari yakalayip fren mesafesini uzatmadan,duzgun yol tutusuna ayarlamak lazim dedigim gbi simdi fena degil 8 e 8 veya 8 e 6 kurtaricak gibi duruyor.
Gerçekten çok hoş olmuş maşallah. Jantlar çok iyi.
yazılım olayını servis yapmıor diil mi?
Servislik birşey yok zaten,OBD üzeri programlama yapıldıgı ıcın garanti dısı kalmıyor arac eger siz gidipde serviste demezseniz benım aracımda yazılım var vsvs..