2 cm lik kw yayı olan arkadaşlar resim koyabilirler mi 2. resimdeki araç nerdeyse hiç düşmemişti öyle olcaksa 2 cm liği takmaya değmez
Printable View
2 cm lik kw yayı olan arkadaşlar resim koyabilirler mi 2. resimdeki araç nerdeyse hiç düşmemişti öyle olcaksa 2 cm liği takmaya değmez
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Buyur benim düldül :)
KW 2 cm var.. Yaylı araba olarak baktığında belki çok alçak değil ama her gün 100 km bozuk yolum olduğu için mecburum :) Yay Performansından çok memnunum ama..
bu yükseklik bnce ideal cok alçak görüntü olarak bnm hoşuma gitmiyor ztn orjinal amörtisörlerle kullanıyosun sanırım, bir problem yaşadınmı amörtisörlerle ilgili.
Hayır hiç bir problem yaşamadım..
10.000 km oldu yay taktığımdan beri..
tamam bnde büyük ihtimalle bu yayları alırım yardımcı olduğun için saol
Bu kadar ıncık cıncığı araştırmaya gerek yok, yay mutlaka tak bu tip bir arabada görüntü arıyorsan. suv gibi resmen orjinal yaylarla.
Biz mi çok cesaretliydik kimse bilmezken taktık, bize bu kadar soru sorup cevaplayacak kimse yoktu :D
25.000 km dir kw yay kullanıyorum sadece sol amortisör körüğüm yırtılmış, garantiden değiştirdim 40 tl bir parça zaten, muhtemelen yayla alakası yoktur zaten yırtılma sebebi.
SelammmLar olsun bnde uzun bı sureden sonra tekrar aranıza döndummm (:
3 yıl elteste yaşadım şimdi ataşehire taşındım okul bitince..
Şileye en uygun site eltes ti valla her gün git gel mahfediyodu beni yinede:)
Arabanıda görüyordum bazen otoparkta ben de bi ara aracımı satıp dizel megane coupe fln almaya niyetlenmiştim ama kurtuldum okul bitince uzak mesafelerden:)
arabanda dikkatimi çekmişti çok güzel bir de 18 lik güzel bir jant takarsan görüntü anlamında 10 numara olur:) maşallah diyeyim tekrar