Emirhan yazılım yaptırmıssın niye konuya yazmıyorsun![]()
Dyno almadın diye tırsıyor olabilirmisin?![]()
136 üstü çıkma sakın![]()
Kimler yazılımlı kullanıyor şimdi?
Benim aracımda mevcut booster(barbaros bayrak) yazılımı ...
Stock'dan sonra 10 gün içinde fark yok gibi geliyordu , sizede aynı durum oluyorsa normaldir , hoş normal yazılım ile dv6 motorlarda olduğu kadar uçuk fark yaratmıyor...
ekstra müdaheleler şart daha fazla güç için , dp+daha agresif bir yazılım gibi , veyahut yazılım+modül gibi...![]()
bende öyle hıssedıyorum benım yazılımımda barbaros..ama en guzelı denemeden anlayamayız hem stocklarla hemde yazılımlılarda denemek şart..ve kesınlıkle sadece yazılımla kalınmamalı bence..
Kim uyuyo ya
Ortamlardan yeni dönüyolar daha![]()
downpipe yaptıran varmı dci aracına acaba?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
hayır beklentyinint üstünde olması gerekiyor işte
Xdream ve emirhan sph e sorabilirsin
1 de X bir kişinin vardı emirhan sph ın arakadaşı sanırım deüğiştirdik açaip deişti ya felan dedi bir sorabilirsin![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Beyler abartmiorum benim araba yazilimdan sonra cok degisik gidiyor ben cok memnunun,özgununde dedigi gibi farkedilmemesi imkansiz,ki dun yanimda calisan cocuga verdim markete gitti,geldiginde abi bu arabaya ne olmus ne bicim gidiyor dedi,ne yazilim yaptirdgimi biliyor ne baska bir sey arada sirada markete camii giderkn kullaniyor iste o bile fark etti.yani sizinkilere bi baktirin derim ben.emirhan gelincede yazardavyazilim yaptirdgndan beri piyasasa yokbisiler cewirio ama kokusu gelir
)
Bence beklenti meselesi. Çoook aşırı bişi bekleyince mevcut iyileşme az gelmiş olabilir. Onun dışındada denemeden anlaşılması çok güç.
abi farketmemeniz imkansiz ya kicikirik 1.3 Corsa'da bile hayvan gibi farketmisti ortalama bir yazilimo arkadaslar standart bir megane'i kullansin tekrardan, yine fark hissetmezse bir daha yazilim yaptirsin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)