yok hayır şu ana kdr tık ses bile gelmedi.
ben fazla geldiğini düşünmüyorum arabada öle bir yorgunluk filan olsa sezerdim yıgılma yada ne bilim her hangi bir negatiflik görmedim...
Printable View
belki de çokda ağır bir jant değildir. ben advanın replikalarına bakmıştım sağlamlık konusunda bişey diyemem ama standart bir janta göre baya hafiflerdi. bbs replikalarıda hafif olabilir belki.
olabilir tartı yapmadım ama çokta önemli değil bnm için renaultun alt takımı iiidir zaten.
eski lagunamdada 18 wardı onlar eşşek ölüsüydü onlarda alt takımmı hiç bozamamıştı...
Ahahahha bende bi kaç gün önce yapmıştım 3-4-3
Bir şey olmadı sanırım 500 km yol yaptım üstüne top speed yaptım subap kapsa yürümezdi araba
Aynı şekilde enjektör arıza esp arıza falan verrdi, gaz yememeye başlamıştı (limp moda alıyor), kapatıp açınca herşey düzeldi :)
aman be ne skntiliymis su vites olayi , kemikli !!
subap felan eğmiş olabilirmiyiz yada beyin sağolsun zeki olduğundan mı böyle yapıyor hemen korumaya alırcasına...bilemedim napsam kompresyon mudur nedir ona soksak ??
ya devir diplere geldi töbe kendime söwdüm saydım ya
esp arızaysa sapıtıyor demkki araç bende esp yok onu yakamadı doğal olarak
polotdi with box
megane dci with remapping hmmmm
Megane her turlu gider :) 1500'de basilirsa Polo biraz tutunur :p
Megane'i stock birakman lazim ki boxli Polo yaninda gelsin
Ama 15 jantli boxli Polo'yla Emre'nin Megane beraber gidebilir belki :hahaha:
Aslinda elimizdeki boxli Megane vardi, buraya da uye arkadas, Eyup kardesim de musade buyurursa 15 jantli bi poloya box takar deneriz :D
Takashi yolda denk gelme video cekip ana haber bultenlerine dagiticam :D
polo geçmemeli dimi? tabi canım yani megane 105 golf'ten hızlı hissettiriyor denemedim gerçide
Polo boxla kg sundan dolayi gelir belki,kac kg bilmiyorum gercide..
Dizel golf 6 ile aramiza sapaklar giriyor o derece sayamadim boylari onda da 17 jant var boxsuz.
Poloyu bilemedim denemedik lazim ama sanmiyorum gecebilsin.
Polo 1150 kg ama Megane gibi gitmez standart halde, o kadar da degil :D Megane'i minciklarsan yine Polo'ya istedigini yap gelmez, o kadar gidemiyor :D
Ama standart haliyle kendine yeterli performansi var, hatta 90 HP icin iyi gidiyor, binen/kullanan herkesin yorumu ayni
Emre bana bilenme stock Polo'dan 3-4 boy gerideyim zaten jantlar yuzunden :D
Ya bırakın Megane,Polo falan..
Dün gece Cunda'daydım fasıllar falan yan masamda Naz Elmas :D:D
Bekleriz Ayvalikta
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post2566559
arkadaslar,
bizim arabanin siyah tampon korumaliklarini fln piano black kaplatiym diorum arabaya bisiler yapasim geldi.
ne olur maliyeti yaptiran oldumu?
İddiali (boxlu) :) poloculari megancilari aksam atasehire beklerim :) :)
Bozuk turbomu dahada bozcam ahahhahaha
Yemezler :D
Son kez denicem sonra music box yapcam arabayi ona gore :))
Alet,bizimdir lafı olmaz :):)
Yahu arkadaş yazılımı değiştirmeye vaktim yok yazılım+box olayıda korkutuyor açıkcası :D
Konuyu simdi okudum valla guzel denk geldik Shell'e tuvalete ugramisken :D
Sonuc olarak yazilim, boxi yendi denebilir :)
detay isteriz detay isteriz
Video almadık,almayada pek gerek duyulmadı acıkcası.Hem maksat muhabbet olsun maksat vakit gecsin diye denedık.Yazılım zaten her şartda herhangi bir marka box'dan cok daha fazla güc alabilir.Biz de mevcud musterı ıstegı oldugunda yanlıs cevap vermemek icin ufakda olsa ar-ge yapıyoruz.(Sehır dısı vsvs..)
Zaten yazılım imkanlar dahilinde ise yapılması daha mantıklıdır.Bizim bazı insanlarımız aracı sattıgımda da satarım mantıgı olunca mecbur bizde rafımızda olsun alternatif ürün diye barındıyoruz yoksa hic geregi yok.Mevcud yazılıma update daha mantıklı olur.He ama güc veriyormu totalde veriyor. Net 1lt. yakıt düşürdü 1.5dci motorda.
Dou mevcud yazılımı ile box'lı aracı 2 boy civarı geciyor.
3.vitesde basarlarsa biraz daha erken acmaya baslıyor.
Dou E90 3.20 (156hp)'yi de geciyor ben tam göremedım ne kadar gecdi ama 3 boy vardı sanırım.
Totale gelirsek Xdream Emre'nin aracla denedikleri geceki gibi olsa meganların hepsi cok tehlıkeli olurlar :):)Piyasadaki cogu 1.6,2.0 aracın korkulu rüyası olabilirler.
Eyübünde bahsettiği gibi benim amacım box'la yazılım arasında kaç boy fark olacağını öğrenmekti sağ olsun dou bizi kırmadı geldi denedik sonucu görmüş olduk yaklaşık 2 boy falan gerisinde kaldık. 320 i'le sonucu gördükten sonra açıkçası baya bir mutlu oldum aracın sahibi arkadaşta sahibinden'e ilana koydu aracı ahahah :D
Net 2-3 boy bide 4. vitesin sonuna kadar eyüpcüm 5 ve 6. viteslerde deneme fırsatı bulamadık daha da fark açılırdı
Turbom gidici bu arada 40.000 bakımda değişince tekrar bakarız olmadı :) Eco map ile hiç fena değil valla beğendim aracımın kondisyonunu, açtırsak neler olur valla :)
Sen bence hic kaşınma Dou,tesisatda yaparım diyorsun koyarsın cdni dinlersin muzigi ecomap hemde sehır ıcıde gayet zevklı arac suan bile cokcok yeterli ohhmiss benden soylemesi :)