Ozaman onumuzdeki haftaya konusup bulusalm arkadaslar :) pzt gunu benim araba ufaktan loading olcak hafta sonuna biter insalah.
Printable View
Önümüzdeki hafta 7 gün illaki biri uygunu olur yaw :D:D
Bu arada işe gidenlerde belli post saati 07:43 :):)
Ben kısmetse yarın donuyorum ondan sonra her zmn musaitim
Arabam 5 ekim ile 10 ekim arası müsait değil yalnız :hehe:
Bende musaitim, haber verin onceden yeter :)
okeydir...............
........................
1761 kg
3061 kg
1-0990
2-0920
Harbi lan ole bi sknti var gecen seferde boyle olmstu :D Ama baktim onumuzdeki haftasonu hava temiz gorunuyo :D:D bgun yarin bozuk. Arabayi tadilata sokuyorum pzt hafta sonuna cikarsa hemen bi bulusma ayarliyalim toplanalim :) cikmazsada bakirkoy tarafinda oturan biri varsa onunla brbr gelirim :)
-2 olanlardan tr piyasasında warmıki?
Arkadaslar bu 23 Ekimdeki olucak Korfez deki pist gununde bulusalim mi? Konvoy yapip gideriz zevkli olur
Alp konu pek 1 başıboşlaştı megane 'ciler sıkıldı III'den makyajlı kasa bekliyor sanıırım :D
şaka maka makyaj var mı ya bu kasalara yakın zamanda, 3 yılı doldurdu nerdeyse. pek duyulmadı makyaj fln yapılcağı ama bilgisi olan var mı
buda bızım yenı arka tamponumuz tamamlanınca aracın fotoları detaylı olarak paylascam muzık sıstemı tampon ve derı koltuk yapılıyor araca
http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/11021.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_fsxxjWjvDh...llpaper_02.jpg
farların alt tarafı düz olunca bir garip olmuş sanki, bunlarda 1.5 dci motor kullanılmıyordu sanırım 1.9 dci ın güçlü bir versiyonu vardı
2.0 dci 160 var :)
hb'si daha hoş coupe'den ama, ben hb sini istiyorum :D
gt serisinde hb daha güzel bencede ama vergilerden dolayı getirilceğini sanmıyorum, getirilsede fiyatı çok yüksek olur. bu arada arkadaşlar benim araç 2. viteste gaza yüklenildiğinde 2000 d/d den sonra patinaja başlıyor devir 4000 lere kadar çıkıyor ama araç hızlanmıyor pati çekmekten. lastikler yeni ve yola çok iyi tutunuyor, amortisörden kaynaklıda değil ilk aldığım günden beri böyle. bu sorunu yaşayan var mı, bu arada benim araç color edition bu yüzden esp ve asr yok. araç tamamen stock lastik ölçüleride 205/50/17. araçta mı bir sorun var yoksa normal bir durum mu
murat lastiklerin ne kadar yeni, belki üzerindeki mum tabakasından kurtulamamışsındır henüz?
3000 km civarı, lastikler dunlop sportmax tt alman üretimi, oldukça kaliteli bir lastik
Dumanlı haritalarla gezen meggdaşlarımmm , rahatsız edici seviyede duman , turbodan sesler , arıza sıkıntı varmıdırr ???? Xdream kardeşş nerdesinnn :)))
Benim aracım yazılımlı lastiklerim 41.000 kilometrede ve yağmur çamur dinlemeden limitlerde zorlanılmış bir lastik olmasına rağmen, şehir içi trafikte 2. viteste sarıyor ancak.
Bu şartlarda bile bu kadar sarıyorsa sizin aracınızda sarmaması gerekir stock ise.
Lastiklerinizde bir problem var bence, ki Dunlop hiç sevmem hangi modeli olursa olsun benim gözümde çöptür.
sizin araçta patinaj önleyici bir sistem var ama sanırım. asr olması lazım esp de bir miktar önleyebilir, bnde ikiside yok color edition olduğu için. dunlop un japon üretimleri var onlar çok kaliteli lastikler değil fiyatlarıda kumho tarzı lastikler ayarında alman üretimi dunloplar kaliteli, fiyatlarıda ona göre tabi. acaba lastikleri ters takmış olabilirler mi diye geldi aklıma ama sanmıyorum lastikçinin öyle bir hata yapacağını
valla hiç belli olmaz yönlü lastikse etkileyebilir, yada kullandığınız zeminler sürekli tozlu asfalt izmirde onunda etkisi olabilir :)
ben arkadaşı balçovada evine bırakacakken 2. viteste kafayı yemişti asr yokuş çıkarken , önceki yaz. meg3 dynamique 1.5 dci coupe
olabilir benimde güzergah balçova konak arası zaten
boya araç kırlı dıye ole gozukuyor yok srkshop dııl bask bı yer
arkadaşlar ses sistemi garantiyi bozuyormu? bagajda bass falan olsa ufağından servis bi problem çıkarıyormu? yada sadece orjinal hoperlör i değiştirsem. Forumu takip ettim sanırım bir çoğunuz sistem yaptırdı arabaya hatta yalıtımda yaptıranınız da var hangi marka veya nerde yaptıracağım hakkında da kısa kısa bilgi verirseniz sevinirim