Hayirli olsun.
Benim araba 3500 km ye geldi yasadigim hic bi sknti yok. Gidisi durusu ve toklugu gayet iyi. Ama tikirti sorunu var gerci beni etkilemiyoSes sistemi olarak hayatinizda dinliyeceginiz en kotu ses sistemi olucaktir eminim en kisa zamanda bsiiler yapmanizi tavsiye ederim
Yakit olarak max 850 km yi gordugumde isik yandi direk aldim.
Navigasyon ozelligi cok kullanisli ama dvd tv ozelligi falan olmadigi icin simdilik sikinti oluyo ama onunda modulleri yapiliyo zaten yakinda Turkiyede olurlarCam tavan ozelligi arabayi inanilmaz ferahlatiyo ama acilmamasi cok can skci bi olay. Bence arka tarafi basik falan degil diz mesafesi ve bas mesafesi oldukca yeterli tek sorun camlarin cok yukarda ve kucuk olmasi onuda cam tavan gayet ferahlatiyo. Babam 190 boyunda amcam 100 kusur kilo rahatlikla arkada oturdular hic sikinti yasamadilar. Adaptif bixenonlar super kullanisli tek sorunu titreme yapmalari biraz can skyo ama sonra alisiosunuz. Klima motoru ayri oldugu icin cekisten dusme yapmiyor ve gercekten cok saglam sogutuyo. ISitmasini daha deniyemedim kismet olmadi
Gostergeler cok guzel ancak geceleri goz yorabiliyo onun icin kismak gerekebiliyo. Bagaji cok derin ve yeterli Tesisat icin yeterli alanda var
Iste bole bi araba![]()
Mapped by DR.ECU
Emre valla mahçup oldum sana bir türlü uğrayamadım yanına arabayı göstermek için kusura bakma..
Emirhan ses sistemini naptın
Arayı çok açtık![]()
sen gelene kadar biz arabayı aldıktaşu plaka sorunu deli etti beni istediğim plakayı alamıyorum...
emirhan bende navi yok gerekte yok alp2 c2 sini sattı ondan 37 ekran bi navi war yeni araba almadan el koymam lazım parrot bluetoothta war onuda bmw ye calabilirsem teknolojik olarak hıc bir eksikliğim kalmıcak..![]()
bu korna işini halledebildinizmi![]()
sizin rahatsızlıgınızdan dolayı ben yeni bişiler sipariş bile ettim daha duymadan
güzel bişiler araştıolar bulurlarsa takıcam...
hiç bişi bulamassak godfather filan koyarız artık![]()
Ses sistemi kotu gercekten.
ama ana uniteye hayatta dokunmam, bluetoothu goruntusu kaybetmek istemem.
baska bir forumda ceviriyle degilde, teybin direkt ugrade edilerek bisiler yapildigini okudum megane 3 coupe icin. muhakkak daha bilgili arkadaslar vardir, bende bu konuya girismek istiorum cunku
estağfurullah soru sormaktan cekinmeyin, elimden geldigince cevaplarim
dynoya sokmadim net gucu bilmiyorum, ama baya fark var eski haline nazaran. firsat bulabilirsem sokucam dynoya ama diger arabadan vakit bulamiyorum pek
cok agresif bir yazilim yaptirmadim ben cunku okula gidip gelmek icin kullaniyorum, az yakmak sartiyla olabilecek en torklu halde olmaliydi benim icin, gerci eski hali de az yakiyordu ama su anda efsane durumda 5.2 litrelerdeyim istanbul ici. dip gazda cok az duman atiyor o da dizelin sanindandir
egr yi iptal etmedim, 40.000 de bir carbon clean + emme manifoldu temizligi iyidiruseniyorum da caktirmiyorum esasinda. cunku beyinden iptal yapilmiyor mekanik iptal lazim ohooo ugrasamam 40.000 de bakima sokunca gereken seyler temizlenir.
bu arada normalde bakimlar tum megane dizellerde 20.000 km ye cikarilmis
ben 10.000 km de bir filtreleri ve yagi degistiriyorum ne olur ne olmaz diye, yazilim yaptiranlarada bunu yapmalarini oneririm.
Doğukan yazılımdan sonra garantide sıkıntı yaşadın mı hiç?
Duruma göre tesisat veya yazılıma yöneleceğim çünkü![]()
bu arabanın body kitine 4.000 tl dıolar![]()
tek arka tampon egzoz dalgasını soruorum 300 tl dıolar...
bu arabanın para eden kısmı arkası olması lazım yan ve önlerde bişi yokki anlamadım ben hiç bişi ya 4.000 liraya body kitmi olur widebody yapıolar sanki arabayı
Kanka heralde haftasonuna cikaryalitim yapildi kapi panelleri yapildi simdi kaplanip takilicak sonra arka bagaj kabinleri var ve ayarlari
Valla benim araba montajda su anda ben islemci aldim teybe hic dokunmadim 2 yol aktif kapilara cift kat yalitim ve 16 cm kolon icin panel yapilio vs.vs... Cevirici kullanilarakta yapilir pasif sistemlerde kullaniliyo. Benim eski aracimda pasif sistem vardi. Bu arabanin ilaci o lanet kolonlari degistirip,bi ampliyle beslemek. Yeterli olucaktir. Eger istenirse tabi subwoofer takilir vs.vs. gittikce uzar bu liste
Mapped by DR.ECU
Plaka bendede sknti olmustu ya ikmetgah falan degistiricektim en sonunda vazgectim DV plaka verdilerdedim hayirlisi olsun
Ben kornayi degistirttim ama minibus kornasi taktilarSu an sksgim baya yaylari da taktiktan sonra vw kornasi falan taktiricam.
Bagdatlilarda ben 2000 kusur tl gibi bi rakam almistim. Acikcasi hic hosuma gitmedi body kiti ve pahali geldi yaptirmadim. Bi tek spoileri degistirdim onunda boyasini falan kotu yapmislardi.
Mapped by DR.ECU
emre alda arabasız kaldım olm ahhaha bı dızel yoktu ztn arkadaslardabn bıraz ındırım yere sen bakma yazılanlara
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)