aman sen ındırme yere gözünü sewiiim...
sen .okunu cıkarıosun işin,ben basarım makul bi zamanda
hahaha sen öle arabasız gez,bana gel kanka turlayamıorum deee,adamlar şimdi senın arabayla seke seke gezsinler bağdat caddesinde![]()
aman sen ındırme yere gözünü sewiiim...
sen .okunu cıkarıosun işin,ben basarım makul bi zamanda
hahaha sen öle arabasız gez,bana gel kanka turlayamıorum deee,adamlar şimdi senın arabayla seke seke gezsinler bağdat caddesinde![]()
Megane 3 Coupe'yi yere basinca da harika duruyor yaNAM mam demem gazlamiyorsam basardim ben
çok tatlı harika 1 dizayn maşallahh
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kazasız belasız kullanman dileğiyle Emre
Baya Coupe olduk bu arada forumda
Bu arada ben her an satıp Guiletta alabilirim.. Araba acayip hoşuma gitmeye başladı![]()
donanın farkı olabılır dou benımkı sızınkılere gore bos cunku cok karanlıktı kapalı bı yerdeydı tam ınceleyemedım yanı cıkınca bakıcaz artık sımdı sen söleyınce dıkkatımı cektı cıkınca bakmak lazım.bu arada tesekkur ederım hepımıze kazasız belasız...az yaksında baska bısı ıstemıorum
İlk depo çok yakacaktır moralinizi bozmayın
750 km zor gitmiştim ilk depoda
Zamanla düşecek, özellikle 5.000 den sonra.
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Color edition diye bir donanım versiyonu çıktı birkaç ay önce, ön tamponun bir kısmı ve aynalar siyah, birde farların üstü biraz daha koyu renkli. Donanım olarak da farklar var biraz dynamique/impressor'a göre.
aynen color edition benimki bi cam tavan var işte adam gibi bi işe yarayan dediğim gibi az yaksın yeter...cok bişi beklemıorum özellik olarak filan...zaten görüntü işini ben hallederimn sorun deil orası...
Hayirli olsun aracinizYa distribtorde HnR kalmamis obur aya sarkti sinir oldum
![]()
Yaylar takildiktan sonra yandan detayli foto eklerseniz cok sevinirim![]()
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)