beyler megane coupe nin bijon aralıkları falan nedir ? 18 jant almak istiyorum arabama
ya cok cahil olucak ama 5 carpı 114 . 3 ne oluyo :S
5 bijon sayısı 114 bijon aralıgı
sen jantcına git bu araca uygun 18 ne modellerınız war de o sana gösterir...
kafanda özellikle bir model warsa 5*114 ü varmı diye sor?
war weya yok der...
Bugun Dou'nun chipli megane'i kullandim da masallah ne guzel gidiyor oyle Megane Coupe, gunluk kullanim icin harika geldi bana. Ayrica bi ara benim Cooper S'e tutundum gazlarken, dumur oldukhahah
Fazlasiyla da konforlu bir araba, sag koltuktayken de oyleydi direksiyonun yumusakligi, vitesler, debriyaj vs. hosuma gitti.. Gunluk kullanilan bir araba icin bicilmis kaftan
Aynen Tarik dumur olma konusunda bizde cok şaşırdık arac daha öncede yazmıstım 4-5 ilerliyor.ama bir türlü ısınamadım ben megane'a
DynoDynamics in Ecutuned
powerbox.... yeterli gelır kat.boruyla oynamana gerek yok bariz bi fark olmaz bozulan seste cabası..
Arkadaşlar megane3'de usb girişi montajı gibi bir alternatif varmı orjinal sisteme tabi ......
Golf MKVII 1.6 Tdi
yahu benim araba 120-130 gibi titreme yapıyor nedendir anlamadım, serviste 2-3 kez balans yapıldı hatta en son rota gitti falan hala aynı yani direksiyon değilde araba komple titriyorBundan önce megane 2 kullanıyodum onla 170-180 tık demezdi bunda 170le giderken araba patliycak gibi oluyo anlamadım gitti.
Yolu fazla hissettiriyor sizdede öyle mi?
bu megane konusunu baştan sona okudunmu bilmıyorum ama okumadıysan bir oku sanırım volanla ilgili bir sıkıntıydı bir iki kişi yaşadı sorun yaşamadan hemen serviste değiştirmişler düzelmiş...
dediğim gibi konuyu takip edersen aşırı sarsıntıdan dolayı bir muhabbet geçmişti.
Volandan kaynaklanan bir sorun değil
Benimde rölantide titreşim problemim vardı araba traktör gibiydi, volan değişince sorun çözüldü.
arkadaşlar megane coupe mi perşembe teslim aldım açıkçası umduğumdan çok kaliteli bir araç çıktımüzik sistemi,bluetooth bağlantısı, viraja duyarlı ön farlar, şanzuman vs. gayet yeterli.
biraz kıro bir deyim ama (bakan bi daha bakıyorşirketin önüne çektim ilk gün bir de üstüne titriyoruz ya camdan izliyorum yoldan geçenleri millet yanına gelip inceliyo falan. nazar değer diye kapalı garaja çektim hemen.
şu titreme sorununu alır alamaz test ettim hakkaten rölantide traktör gibi araba, sağlam titriyor. biraz daha kullanayaım geçmezse servise uğrarım heralde.
peki bu aracın motorunun üzerinde niye kapak yok ya, çok yakışıkşız duruyo kapaksız?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)