http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3134639/detay/
Race chip modül , şu sıra duymaya başladım ismini baya Almanya'da üretiliyormul meggy3'de kullanan warmı acaba ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
merhaba arkadaslarbende 1.5 dci megane coupe kullanıcısıyım..baktım yazışmalara,sorulara ama galiba tek kül beji coupe bende var
![]()
arkadaşlar bilgi olsun diye yazıyorum cumartesi günü megane 3 chipledik
2 tip beyin çıkıyor biri bdm aleti ile yapılıyor diğeri ise obdden obd üzerinden yapılan alet sadece cmd markası ile okutulup yazılıyor bdm ile ksinlikle bağlantısı yok 2 tiptende siemes sid serisi ecu cıkmakta
www.egeturbo.com
Turbo asker
neden iki farklı tip? yerli-fransız ayrımı gibi bişey mi var?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
www.egeturbo.com
Turbo asker
mesela 2009-2010'larda biri , 2010 sonrası diğeri mi var? vardır illa ki bir ayrımı?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
85'lik ve 105'lik dıye ayrılıyor biliyorum bende cunku ikisindede tecrübem oldu.OBD üzeri yapılanı Cmd gibi KessV2 de yapmakda.Sid301 85hp olanda mevcut.oda yerlı uretım iki aracda 2010 modeldi.
DynoDynamics in Ecutuned
www.egeturbo.com
Turbo asker
Dou ana ünite ile 1 mono 1 normal amfi kullanılyor arkadasımın aracı.1 bas 1 mid-tiz takımı.
Xdream dısarda derken cok az bir pay var o parlak kısmında oda cervesinin capından var.yanı sıgmama gibi bir problem yok.canlı cok daha güzel duruyor.Cerceveyi takmazsanız kullanılır sanırım.
Göki valla arkarları bilemicem bizde standart kullandık.İşte bizim aracda kapagınıda taktıkörnek olsun diye koydum he yok orjinal kapagını dıyorsan onu bilemicem hic denemedık.
DynoDynamics in Ecutuned
bende 4 kanallı bir amfi üzerinden component taktırıcam pazartesi..bişey sorucam tak cıkart yaptıktan sonra kapılardan ses geliyor mu yüksek ses dinlendiğinde? kapının döşemelere geçtiği tırnaklarda boşluk oluyor mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)