meggy coupe ıcın extra olan bady kıti servis harıcı bıyerden bulmamız mumkunmudur acaba?? 3600 tl cok bı rakam geldı de... :/
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Telefonla arabadan konuşmak inanılmaz kullanışlı, megan dan bu kadarını beklemiyodum ben şahsenaldığımda var olduğunu bilmiyodum kullanınca inanılmaz şaşırmıştım neler koymuşlar arabaya diye
![]()
@Xdream
Kardeşim tatilde olduğumdan ara ara telefondan girip bakıyorumSoruna gelince valla hiç denemedim bluetooth üstünden şarkı dinlemeyi
Ama tahminim aux ile ses kalitesi daha iyi oluyordur bence.. Telefon bluetooth ile arabaya eşli ama müzik dinlemek için ekstra bir şey mi yapıyoruz
Birde şarjı daha fazla gitmiyor mu iphone 4'ün.. Zaten çok az gidiyor bana böyle iyice bitirmeyim sonra
Diğer soruya gelince öyle bir aparat bilmiyorum kardeşim.. Varsada haberim yok yani.. Ama tesisat konusunda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar varsa haziran sonu Allah nasip ederse İstanbul'dayım. Buluşur bakarız sisteme benim makara muhabbet yaparız![]()
Emirhan da ilkay da lütfen yanlış anlamasın ama, o ana ünite ile tesisat olmaz bildiğin çöp
Ana ünite çıkarılırsa bu sefer bluetooth kullanılamayacak
İkilemdeyim![]()
Dou bence dinle hani ne bekliosun bilmiorum ama ilkayin arabasi guzel calisyordu ku emirhanin arabasina daha ii bir sistem var diyorlar bana ilkayinki fazla fazla yeter.
İlkay bluetooth ile
dinleme olayinda harici audi dalagasindan aciliyor biraz kurcala bulursun bende boost
aplication var bazen daraldigimda aciyorum cufflatiorum arabanin icinden..
Bu arada bnm ayfon yazilim 4.3.3 ole bisi...
benim foruma bir arkadaş paylaşmıştı FK 5cm yi.
View image: SANY0128
View image: SANY0136
konforda iyiymiş.
hortlattım ama ps in araba niye yürümüyor ikiside orta karar bi yazılım halinde?
KW 20 mm takın kafanız rahat olsun diyorum başkada bir şey demiyorum![]()
eibach 3 cm bazı araçlarda etki bile yapmıyor ama megane da ne yapar bilemedim ?
kw 2 cm ?
çok az değilmi 2 cm indirirmi dersiniz hissedilirmi aracın alçaldığı ?
rahat diyorsunuz onda hemfikirizde
indirme durumu nasıl hiç yay yokmuş gibi olmasın?
yoksa tama tadındamı diyosunuz ?
3 cm düşürüyor kw, hatta ön taraf h&r ile birebir aynı. H&r ın arkası çok az daha fazla düşürüyor kw ye göre
Günlük kullanım için en uygun yay kw inanılmaz konforlu ve yol tutuş hiç fena değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)