rölantide azıyor benimkisi sıfırlayıp beklemiştim biraz gitttikten sonra ortalamam 15lere çıktı dururken![]()
rölantide azıyor benimkisi sıfırlayıp beklemiştim biraz gitttikten sonra ortalamam 15lere çıktı dururken![]()
rölantide bekleyince bir anda artıyor ortalama haklısınız ama toplam tüketimde hesaba katmıyor mu acaba bunları..
@Ogunmisir , Soner dayı çıtırdan agresif yazılım attırdı geçemeyebilirsiniz
Golf MKVII 1.6 Tdi
bence o olay mazot depoda çalkalandığı ve köpük yaptığı için oluyor. Araba 4-5 saat çalışmadan beklidekten sonraki ilk çalıştırmada doğruyu gösteriyo diye düşünüyorum. Anlık tüketime hiç bi mantık üretemedim ama..Yokuş inip çıkarkende ayrı değerler gösteriyo doğal olarak
yaa o değilde bizim arabalara binen yolculara kullanım kılavuzu hazırlıycam az kaldı
kapı sağ sola vurmadan nasıl açılır? koltuk öne nasıl çekilir? arka koltukta nasıl oturulur? müziğin sesi hangi düğmeyle açılır?
he bide sunroof açılıyomu dedikleri an açılmıyor kardeşim diyen sesli uyarı sistemi canıma tak etti artık![]()
Bende de mazot uçuyo galiba
48 litre tüketilen yakıt gösteriyor, halbuki fulleyince 53 litre aldı, bide zorladım 55 litre soktum içeri![]()
Alex bu uygulamalar turbo değişimi öncesi ısınma turları gibidir.Turbo değişimi bekliyorum senden
Golf MKVII 1.6 Tdi
Turbo değiişimi yada pal büyütme işlemi gerçekleşebilir zaman ne gösterir bilinmezEfecim keşke sende istanbulda olsaydın hep ankaradan gazı veriyosun
Ya 60lık düz boru olcak iştebüyükmü gelir bilmiyorum ama Anıl arkadaşımızın arabasındada öyleydi yaptır yaptır dedi bakalım inşallah güzel bişi çıkar ortaya
havada yağmurlu ama denerim yinee heralde fark varmı yokmu yarın söylerimde
egzozu ortaya bağlasammı ona karar veremiyorum
![]()
Muhtemelen alt devir biraz kaybedersin ama yazilimla ayarlarsın tekrar
Turbo büyümesi cok iyi olur bizde sonuca vardık neredeyse bir arabamız bitti
Bu arada 1.6 dci 130lukların torku 380nm olucakmış diye bi duyum aldım ama bana çok fazla geldi eğer öyleysede uçuk bişi olucak gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)