Çıkıyorum kanka![]()
Bugra'yı artık düzlükler sarmıyor adam hep 200 de duruyo heyecanı yanda arıyor
Valla ne spec bilmiyorumda bizim sitede felaket kar var hic bi spec bile olmayabilir o derece..
bende yarın taktırıyorum orjinal jantlara kar lastiklerini pederin arabasıyla gide gele arabamı özledim akü![]()
Bugün serviste silecekleri değiştim 145 TL,bu ne yahu,maşallah.Bilmeyen arkadaşlara bilgi olarak,silecek kolunu araç çalışmazken 3.konuma getirince silecek yukarı kaldırılacak duruma otomatik geliyormuş,aracını karda bırakanlara bilgi olsun.***** kaput sileceğin açılmasını engelliyor.Ayrıca far ayarı yaptırdım,böylece yukarı kalkan normal farlar gece görüşü iyileştirdi.Oldukça basit bir tornavida ile ayar yaptılar sonrada eski bildiğimiz far ayar cihazı ile kontrol ettiler.Ayrıca arka cam reziztansı çalıştırınca yan aynalarda ısıtılıyormuş,onu da bilmiyorduk öğrenmiş olduk.Tabi bu arada ca off tuşuna basmazsanız araç sürekli fabrika ayarı klima çalışır gidiyor bu da yakıt tüketimini doğal olarak arttırıyor.Kırmızı ışık yanmalı mutlaka kaloriferi çalıştırırken.145 liralık silecekte ne siliyor be kardeşim,bir ara dedim git Carrefoura al 20-30 liraya muz silecek ama mutlaka arada fark vardır.Sileceğin hareketi olmasa ses yok hissetmiyor insan çalıştığını.Parayı paraya verecen demişler.
Bu arada sileceklerde garantideymiş,6 ay veya 7k km.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)