ilerleyen günlerde bi deneme ayarlarız bizde gidişini merak ediyoruz haber veririm burdan
ilerleyen günlerde bi deneme ayarlarız bizde gidişini merak ediyoruz haber veririm burdan
diyoruz zaten
Golf MKVII 1.6 Tdi
60 bin tl 2.0 dizel cruize 205 max. hız diyor...Captiva vardı tanışta , çok yaktığı için megane edc düşünüyordu en son.kullanıcı yorumlarına bakmak lazım yakıt nasıl diye...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Televizyon da renault genel müdürünün 2012 yılı ile ilgili açıklamalarına denk gelmiştim. Clio IV ün Türkiye de üretileceğini falan anlattı, symbol ü övdü, megane ların fazII sinden bahsetti lakin 130 luk 1.6dci lerle ilgili açıklama yapmadı\yayınlanmadı. Üretilecek yeni cliolara herhalde eski 1.5 lerden koymazlar diye düşünüyorum. Eğer cliolar 1.6dci ile üretilirse megane fazII'de de 1.6dci kullanırlar...
Kesinlikle clio 1.6 dci nin TR'de olacağını düşünmüyorum.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Dün ön tamponu boyattım, lipide taktırdım, road runner kornamızıda değiştirdim bakalım haftaya mercek işine giricez kısmetse![]()
kornalar gerçekten berbat..
Em-re eski xdream emre abinin nickikorna isini forumdan dirk nickli arkadastan bosch marka korna almistim takas yoluyla dun arbayi biraktim boyaciya tamponu sokunce bunuda taktirirsiniz demistim takildiktan sonra gittim yanina takilirken gormedim ama orjinal tesisat duruyor yeni bir hat cekmisler korna icin yine ayni yerinde duruyor korna .
Cruze'un ırmscher olarak almanyada 186 hp'liği mevcut diye biliyorum.hp'den tam emin değilim ama sanırım 186ydı.Hani önü açık bi motor.
http://www.youtube.com/watch?v=c-cKMT0aOdg
1.30'dan sonrası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)