resimler bu kadar...
gayet hoş olmuş yav egzoz aktifmiydi? bide ses değişimi falan varmı yoksa normal borumu çektiler?
bide şey soriym o egzoz ucunu kendi isteğimize göre yaptırabiliyomuyuz acaba
teş.bende beğendim.sadece eksoz biraz fazla havada kaldı dedim ustaya, o da bilerek bıraktığını yoksa eksozun değdiğini ve ses yaptığı için en güzelinin böyle olduğunu söyledi.
Eksoz aktif olduğu için ısınıp etrafını yakmasın diye biraz açık bıraktığını söyledi,eksoz sesini dinleyemedim ama pek değişmemiştir diye tahmin ediyorum yarın daha net söylerim.(normal boru çekildi olmazsa onunda fotosunu yüklerim)
eksoz ucunu istediğin gibi yaptırabilirsin,zaten bu eksoz ucunu da elle bir kişi yapıyormuş o yüzden fiyatı pahalıymış.
difüzörün kanatlarını ileride arabanın rengine boyatabilirim.İleriden bakılınca kanatlar pek fark edilmiyor,yakından gayet iyi rengi boyatınca ileridende farkedilebilir.
Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz satılık dizel coupe var mıdır?
38bin civarına falan? 1-2 daha eklenebilir belki bilmiyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Park sensörleri orjinalmi? onun dışında CUK olmuş maşallah...
Kardeşim baktım biraz arabalara...
2 airbagli kapak jantlı pololara 36 vereceğime veya milletin hurda jettasını golfünü alacağıma 2010 megane coupe falan alıyım diyorum.
Bir tane kaçırdık kazasız boyasız tanıdıktan 37bin küsüre lansman rengi, 60binde yazık oldu. Bakalım güzel birşeyler buluruz inşallah...
Görsel açıdan megane zaten güzel, bi alçaltırım bi 18 19 jant devam
19x10 falan takarım herhalde sığarsa![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bu arada, hiç dizel coupe yada hb de (3. jenerasyon), turbo timer kullanan var mı
Ben her seferinde yoldan gelip arabanın içinde turboya zarar gelmesin diye baykuş gibi beklemekten sıkıldım bu sebepten aldım
Ama kartlı giriş olduğu için sıkıntı olur diye düşündüm aldık ama sonradan dank etti
Kullanan varsa montaj hakkında tecrübelerini dinlemek isterim
Kartlı sistemde çalışmıyor diye biliyorum.
Megane coupeler bence parasına göre çok uygun araba dediğiniz gibi pololar 36 37 bin civarı bu seçenekler içinde en mantıklısı megane coupe bencede.
Dou emin değilim ama bir aralar sahibinden.com da bir megane coupe ilanında okumuştum sanki takmıştı turbo timer.
Beklemek için kendine bir uğraş bul mesela ben karşıdan geliyorum park ediyorum arabayı iniyorum bagajı açıyorum bakınıyorum kapatıyorum , sağ ön kapıyı açıyorum çöp falan varmı diye bakınıyorum kapatıyorum sonra ön tarafa geçiyorum amerikanlar solmuşmu diye kontrol ediyorum en sonda şöför kapısını açıp bakınıp kontağı kapatıyorum![]()
![]()
çok salakça biliyorum ama arabada oturunca zaman geçmiyo içimden saniye saymaya falan başlıyorum
![]()
Teş.ler ,araba hiç yatmadı arka tampon altında çatlak vardı onu kaskodan mini onarımdan yaptırdım arabanın rengini boyattım.o zaman 2 gün yattı.difüzör için hiç yatmadı yarım gün alıştırma, 2 saatte montaj için hepsi o kadar Ama garip şekilde eksoz sesi degişti nefes alıyormuş gibi ses çıkariyor basarken...![]()
Dou'cum bu işin kartla alakası oldugunu zannetmıyorum.El freni salterinden sinyal aldımı bir sekılde kontak kesilir.Biraz incelenirse olur yanii denemek lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)