İlla ecutuned diye bisey yok tabi..normal bi yazilim + boxla 150+ gucler uzak degil![]()
İlla ecutuned diye bisey yok tabi..normal bi yazilim + boxla 150+ gucler uzak degil![]()
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
2 gun once kumho kh17 225 45 17 aldim orjonal jantlara eski lastklerm fabrika cikisi olan conti sport 3 du. Bunlari taktim ancak arabanin kafasi guzel yol tutuyor arka taraf gec geliyor bir gecikme soz konusu. Mesela 100 le falan sag kirdigimda cok ani olmadan kafa saga geciyor ama arka 1 1.5 saniye gec geliyor yol tutusun inanilmaz gariplesti lastikdenmidir yoksa baska bisey olabilirmi ? Lastigi taktiktan sonra ortaya cikti bu durum bir yardim ederseniz sevinirim baya kafaya taktim bu konuyu boyle birsey yasams olan varsa paylasrsa sevinirim
Megane larin o garip yol tutamayisini bilerek kh serisi lastik alman pek iyi olmamis bence daha iyi bir lastik alip tutusu arttirmaliydin diye dusunuyorum
Lastiği bilerek almadim hic bilgim yoktu bir anda oldu lastigi alisim bi baktm taktirmisim gidiyorum :/
Güzelim conti sport3'den sonra kumho alınırmı kardeşim![]()
Beyler meggy3 hb için ofsetsiz, normal tarz klasik gri jant renginde 17 inç tavsiyesi lazım bana![]()
o yoruma karşılık ben yorum yapmıyorum artık çünkü anlam veremiyorum
Benim aracım esp'siz.65 bin km'de goodyear lastikler üstünde , sadece eibach 3 var . İstediğin kdar zorla limitleri gel![]()
Esplı eıbachlı 255 PZero lu benım eskı araba mukemmele yakın tutuyordu![]()
yav benım araba mükemmel yol tutuyor çıkaramıyorum sert hareket yapmaya bayılıyorum bu yüzden ancak bu lastikler yumusakmıs sanırım güzel lastik ama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)