Ben önceki aracıma 120bin deyken yaptırmıştım performans olarak çok farketmedi fakat yakıt tüketiminde yarım litre civarı düşüş olmuştu
keşke daha önce carbon clean yaptırsaymışım araç çok rahatladı duman aşırı derecede azaldı ses ve yakıt azaldı . gayet uygun fiyata serviste hallediolar.
Model önemli değil yeterki boyasız ve az kmli olsun kuzenime arıyoruz manuel cam tavanlı max 40.000 de max 2 parça boyalı beyaz yada kremit kırmızı ***** site hariç bildiğiniz varmıdır ?
Model önemli değil yeterki boyasız ve az kmli olsun kuzenime arıyoruz manuel cam tavanlı max 40.000 de max 2 parça boyalı beyaz yada kremit kırmızı ***** site hariç bildiğiniz varmıdır ?
Ben 1 parça lokal boyalı
2010 model
73.000 km de
Yaylı ve yazılımlı
Bi xenon haricinde donanımı olmayan (navi deri cam tavan bodykit falan yok)
Arabayı 39.000 e sattım (1 haftada), bahsettiğiniz rakama bahsettiğiniz özellklerde işiniz zor ama imkansız değil.
Ben 1 parça lokal boyalı
2010 model
73.000 km de
Yaylı ve yazılımlı
Arabayı 39.000 e sattım (1 haftada), bahsettiğiniz rakama bahsettiğiniz özellklerde işiniz zor ama imkansız değil.
Yanlış anlamışınız Fiyat belirtmedim max 40.000 km de olmalı dedim gerçi çok fark yok bizim bütcemizde max 45 binlira ayrıca 20 30 bindeki araçlara 50-55 milyar para istiyorlar sizcede çok değilmi ?
Yanlış anlamışınız Fiyat belirtmedim max 40.000 km de olmalı dedim gerçi çok fark yok bizim bütcemizde max 45 binlira ayrıca 20 30 bindeki araçlara 50-55 milyar para istiyorlar sizcede çok değilmi ?
Kusurabakmayın ben 40 milyar sandım
50-55 isteyenler komik Sıfır otomatik full ünü 57.000 e veriyorlardı ay sonuna kadar Manuelini 52 ye falan alırsınız zaten sıfırını.
Dediğiniz arabanın hakkı max 45 tir o da 2012 falansa yani
keşke daha önce carbon clean yaptırsaymışım araç çok rahatladı duman aşırı derecede azaldı ses ve yakıt azaldı . gayet uygun fiyata serviste hallediolar.
Ben 1 parça lokal boyalı
2010 model
73.000 km de
Yaylı ve yazılımlı
sen çok iyi rakam satmışsın. bal mı kısmet mi artık..
ben aynı megane'ı 2009 model (ki ithal 2009 la 2010 arasında sadece 2-3 ay fark vardır) 60.000 km'de 1.5 parça boyalı 36 ya sattım..
sen çok iyi rakam satmışsın. bal mı kısmet mi artık..
ben aynı megane'ı 2009 model (ki ithal 2009 la 2010 arasında sadece 2-3 ay fark vardır) 60.000 km'de 1.5 parça boyalı 36 ya sattım..
Sen aceleciliğinin kurbanı oldun her zamanki gibi dayıcık, 36 az bir rakam