Offf... Ya iptal ediliyor mu edilmiyormu bilmiyorum... Gerçi, iptal edilsede bi zararı varmıdır yokmudur oda muallak.
Offf... Ya iptal ediliyor mu edilmiyormu bilmiyorum... Gerçi, iptal edilsede bi zararı varmıdır yokmudur oda muallak.
K.
Şunun acılımı Dizel partikül filtresi dimi ? DPF yani yeni nesil dizel araçlarda tüketimi arttırmak ve performasnı törpülemekten başka bi işe yaramayan parça?
Hiç uğraşmayın almaya felan zaten alıncak gibide değil iptal edin hem tüketiminiz düşsün hemden performansınız artsın... Aklın yolu bir
Dizel konusundaki bilgine gerçekten güveniyorum Sinan abi, ancak bu filtrenin bi faydası yokmudur? neden koymuşlar? sökülü gezsek ilerde bi zararı olur die tahmin ediyorum yoksa adamlar neden koysunlar . .. = / İnsan böyle düşünüyo ister istemez.
Link? Satıyolarmıdır acaba partikül filtresi.
K.
en temizi araç kaskolu ise yakın alın parasını değil ise kasko yaptırın yakın kurtulun o aracın her tarafına kanser yayılmış 10.000 lira masraf çıkaran ara ç yakılır![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yoktur kardeşim . Taamamen Euro 5 veya 6 normlarına mevcut motor teknolojisiyle araçların egsoz emisyon değerlerini düşürmek adına yaplmış bir çeşit katalizörden daha teknik bi yapıya sahip bir parça. Hatta o kdar etkiliyorki tüketimi SÖyle soyliim; 2004 model Audi 2,0 TDI DPF siz sehir içi 8 lt civarı bi tuketıme sahipken DPF li olan 2008 ve üstü modeller 10 Lt de geziyor ve yazılım yapıldığında DPF lilere istenilen güçler elde edilemiyor.
http://en.wikipedia.org/wiki/Diesel_particulate_filter
araştırınca güzel makaleler çıkıyor hemen
http://www.sahakk.sakarya.edu.tr/doc...yontemleri.pdf
Sinan abi güzelde, duman atıyomuş, başka yerden bulup taktırmayı düşündük. Bu seferde arıza ışığı yakışıyomuş . . . = /
K.
Sensor varsa dpf den sonra arıza ışığı yaktırabilir. Duman atması bir miktar artar ama soyle soyliyim kendı aracımda kat dpf felan yok dümdüz gidiyo egsoz gazları +yazılımda var hiç duman atmıyorum. o kadar dert edecek duzelyde duman artışı olmaz demek istediğim. mumkunse sensoru yanıtlayı deniyin kı yapan var kat iptali sırasında, oda mumkun değilse dpf yerıne bi tane daha katalitik monte ettırın. ( C63 AMG lerde cift katalitik var mesela )
BU dpf iptal olunca katalitik de mi iptal olmuş oluyo? Onu geçtim, şu arıza ışığı olayını nasıl yapıcaz? Adamlar dışardan alınırsa biz yapmayız tarzında konuşmuşlar. . .
K.
garantisi bitmişse aracın servisle işiniz olmasın zaten. montajın tutacagı 50 TL gibi bişey araca uygun katalitik olsa olsa 300 TL birtek sensoru yanıltmak kalıyo gerıyede oda bi ihtimal dpf yerıne takılacak kat ile hallolabilir. DPF ve katilitik aynı yerde olabilir görmek lazım
iptal edin gtsin.
zararından cok faydası var ki onun acacagı masrafta 10bin tl yi bulmaz..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
10.000 tl olan bir filtre iptal edilmesi hatta katli vaciptir. Sökün gitsin. Greenpeace'ci elemanlar ödesin yada o parayı.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)