cok saglam kilitlemisler hem de![]()
cok saglam kilitlemisler hem de![]()
chevrolet'de değil Allah'ın Daewoo'su bu.İptal edilmesi daha mantıklı bence.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
yok bole bısey ne pahalıymıs yuh ya sacma sapan bı fıyat ya ınanmaz ınsan
banada subarunun bi tane aks fıyatını 1800 lıra oldugunu sogledıklerınde bogle olmustum 4 lırayı orava verecegıneze o zımbırtıyı katla ıptal ettırıp duz boruyaptırıp bıde yazılım yaptırsaydınz fıltrenın ıptalıyle bırlıkte
daha guzel olurdu ama olsun artık
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Kilitlemek biraz kaba olmuyomu sencede tarik abi, doğu abi ?Tamam 2 milyarın çok para olduğunu bende söyledim ama Nuh diyolar Peygamber demiyolar, farklı şeylerde teklif ettik abi gör işimizi dedik ama ne çare... Olsun, bizim için öncelik garantiydi, garantiden çıkmadı. Bende dedim çok para verdik die ama... sağlık olsun 10 vermedik ya.
Edit; Evet, filtre iptali kesinlikle hem benzin hemde performans açısından çok daha iyi olucaktı. Bende çok istemiştim, iptal ettirelim bide yazılımla oynatalım dedim ama, şöyle mantık olarak düşününce nasıl olsa garanti bittikten sonra yapılabilinicek şeyler onlar, şimdilik böyle kalsın.
K.
bir işe yaramayan garantinin devam etmesi için 4.000 TL vermek manasız olmuş sanki. neysa hayırlısı olsun. araç sizin nakit sizin![]()
Partikul filtresi 10bin TLAllah yardımcınız olsun bulunan bir parça değil sanırım ondan fiyat yüksek..Ebayden temin etmeye bak bence daha ucuza gelceği kesin
![]()
hiç bir işe yaramayan parça çok basit işlemle aslında iptal edilip ardından beyindende silinebiliniyor. Daha önce bi 3.20D ye yapmıştık gayet sağlıklı ve dumansız olmuştu
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ya sifir araba alinsa bile garanti yalan ya valla20 kusur bin kmdeyken benim corsanin enjektorleri tikanmisti sizin hataniz dediler 800 tl fiyat verdiler 600 tl ye anlastik 1000 km sonra tekrar tikandi. Baska servise gitiimde yan sanayi enjektor bunlar dediler
Varmi bole bi rezillik ya
Ama 2.ye para vermedik
Yemisim garantiyi babam biras anlasa su islerden hic umrumda olmaz valla komple kat iptali cek duz boruyu egryide iptal et yaziliminida gonul rahatliiyla yap cici cici kullan oldu bitti
Gecmis olsun valla kardesim![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
konuyu acan arkadas kusura bakmasin, sorununa cözüm ariyor ama söglemeden edemiycem. sabahtan beri gülüyorum. dialoaglar cok hosuma gitti...
bende iptal yoluna giderdim ama hallolmus artik ne desek bos.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)