Peki bu iletişim problemi sizce güç ve torkta hesaplamada yanlışlığa yol açarmı yoksa orda anlık kayıp verisinemi etki eder?
Printable View
Ooo yenisi mi geldi, takip edemedim son durumu. Dobloyu getiriyorum. :D
sadece aktarma organlarındaki kayıp gücü etkilemiş gibi görünüyor..
programın hemen ardındanmı ölçüldü..
Evet direk yapıldıktan sonra ölçülmüş. Zaten zamanada bakarsanız ilk grafik ile ikinci arasında 20dk gibi bir süre var. Ben adaptasyona bağlıyorum kendi çapımda ama ne kadar doğrudur bilmiyorum :D Bide şimdi ölçülse adaptasyondan sonra 140 üstü çıkar diyorum :eek:
Ben çok fena adapte oldum bu gece :D Arkamda tanıdık bi bravo vardı, dumanı sordum.
Naptın söyle öyle ya dedi, ve xenonlarını örtmüştüm dumanımla.
Ama çok güzel gidiyor araç, tepkiler mükemmel.
Turbona dikkat et de catlamasın ;)
Benzer hisler sonrası turboyu elimize almıstık biz :D
Yazılımdan sonra tüketimim acayip hafifledi =)
Bugun bandırmadan manisaya geçtim , ortalama 120km hızla, (bozuk yolda 100, güzel yolda 150.. )
100/de 3.4 lt =)
Hakketen bravo :)
Fotografını birazdan paylaşıcam , I.V beyaz incili karaMuratım sana gelsin =)
Hiç , uzun yol falan deme , senin evinden okulunda uzun yol gibi :D
''Demiştim gecicem diye'' roll'de de geçicem ! :D
O kadar duman hayra alamet değil pek Sercan :D Çok duman çok güç demek.. Çok güç demek orjinal turboyu zorlamak demek :D Aman sakin kullan ;)
Sercanım bişey dememkii ;) Helal. Bak bana inandın şimdi değilmi:heyoo:
Ben şehir içi az dur kalk ile 3.7 yaptım. ZAten dediğin gibi pekte bir fark yok ama her halukarda benimki şehir içi:p
Hayırlı olsun vallahi içim rahat ediyor sen beğendikçe yazılımı. benim vasıtamla sıkıntı yaşamadın ya;)
roll de geçmek ne arar la sercanda :hahaha:
Teşekkürler.
Cumartesi gunu atıldı yazılım, henuz deneme imkanım olmadı.Ama deniyecigim araçlar.
C2 vts 1.4 125 hp , benzn
megan 3 coupe 1.6 105 hp dizel
ford focus 1.6 110 hp dizel
pejo 406 2.0 135 hp bilmiyorum
ve bravolar =) 1.4 120 t-jet , 1.6 105.m-jet
Mazotun hakkını veriyor abi ya :D
Pek zorlamıyorum arada basıyorum =)
Genelde sakin kullanırım zaten :)
-------------------------%-----------------
http://img35.imageshack.us/img35/7172/img0469ov.jpg
we love u , booster and barbaros <3 vede karamuratım =)
ben meydan okuyorum sercan Fazladan 152tork 18beygirin var ama bende de iman var hatta vidyo çekelim:)
Ozan 126hp 327nm dynosu olan 105lik dizel dynosu 132hp çıkan 120lik benzinli dualogicli bravoyu geçti haberin olsun ona göre meydan oku :eek: Birde hemen yazılım sonrasında ölçülmüş değer. Yani araç her halukarda 140hp var onuda dipnot edeyim :D
Denemeyi kalkış yapın bide sen 1. vites sercan 2. vites 30km ile roll yapın. Sakın gidipte 50 ile ikinizde 2. viteste denemeyin çok kızarım:hahaha: iklnizinde avantajlı olduğu yerde basın.
Evelki akşam arkadaş kullandı zaten. araçta 4 kişi olmamıza rahmen bi sürü övdü aracı =)
hadi canım, yok artık, çüüüş vs.. :D :D
Bi akşam deneylim sennlede Ozan. Ama bence başa başa gideriz gibime geliyor,pilotaj hatası olmassa, ki şayet kesin ben yaparım :D
Hocam konu hort olacak ama sıkıntı yaşadınız mı acaba turboda kullandıktan sonra akıbeti ne oldu onu merak ediyorum bravonun turboları narin diye söylentiler varda ortada :)