aynı olayı bende sordum fakat herkes orjinali yenile dediler halada yenilemedim yardın yapıcam aaba oluyor mu olmuyor mu
aynı olayı bende sordum fakat herkes orjinali yenile dediler halada yenilemedim yardın yapıcam aaba oluyor mu olmuyor mu
Yok aman ya, orjinal turbo nedir öyle. Modifikasyona yöneliyorsanız turboyla oynamak şart. Hem güç alamazsınız hem orjinal turboya ve araca zarar vermekten başka bir işe yaramıyor.
yapma şansın var cook basit bitane boost selonidi (emme ile hareket veriyor ) 3 adet ince hortum vnt turbo ile yapabilirsin ama şuda var Türkiyede malesef yakıt çok kötü ve vntlerin içindeki kanatçıklar kurumdan dolayı tıkanıyor ve eğer ani bir gazlama esnasında turbonun egzoz milini başından koparıp turbonun dağılmasına neden oluyor bunlarıda düşünmek gerekir
www.egeturbo.com
Turbo asker
Egeturbo anladım teşekkür ederim. Valla senin dediğin gibi yapcaz sanırım turbo işini, aksi bir şey söyleyen veya alternatif bir fikir üreten olmadı şimdiye kadar. İşte tek korkumuz turbonun verimi(büyüklüğü) ve sağlamlığı.
yapılıyor görüldüğü üzere...
benim şahsi görüşüm kendi turbonda bi problem yoksa onun üzerinde yaptır ( eğer turbon yağ veriyorsa sorun değil büyütme kitlerinde tamir takımını turbocular kullanmak zorunda )
turbon ve chipinide aynı zamanda yaptırmanda fayda var
sitede bi zamanlar cihan çulha adlı üyemiz vardı onun puntoda stage 3 turbo + box + chip vardı çoook ta güzel gidiyordu
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)